- 2 Temmuz 2011
- 140.157
- 60.239
- 5.628
aynengg falan anca tr'de is yapar. Avrupada oynadigi maclarda eline veriyorlar.
Adriano haric defans hatti yerlerde kargalarda. Adriano bile tartisilir acikcasi...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynengg falan anca tr'de is yapar. Avrupada oynadigi maclarda eline veriyorlar.
Adriano haric defans hatti yerlerde kargalarda. Adriano bile tartisilir acikcasi...
İş yerinde saçma bir tebessüm oluştu yüzümde menapozlu cuk oturdu sayko olmak prim yaptırır tv programlarında![]()
Çok hızlı degilmi sencede renkdaş. Uçuyor mübarek.
Koskoca Galatasaray nasıl olur tek forvetle lige çıkar anlamış değilim. Neymiş gerekirse sinan,podolski oynarmış. Ee onlar oraya geçince kanat boşalacak ozaman. Sen her maçı önde götüremeyeceksin ligde heralde. Yeri gelicek çift forvete döneceğin son 15 dk lar oynayacaksın. Hepsni geçtim idmanda çift kale maç yapıcaksın. Yedek takımın forveti olmadan mı yapılacak antremanlar. Dimi nasıl olsa vitaminsiz Berk felan var. Olmadı Umutu affederiz vs. Hey yarabbim ya. 1 m euro
Veripte bi Niasse kiralamak bu kadar mı zor
![]()
Denis Suárez
Bu çocuğu iyi izleyin çok iyi yerlere gelecek 60 70 milyon avrolar konuşlulacak hakkında bir kaç seneye
Dzemaili rotasyon icin önemli olabilir. Sneijder yoklugunda o pozisyonda oyayacak Adam yok. Ki ben Dzemailiyi ön Libero yerine 10 numara pozisyonunda daha cok begeniyorum. Etkili sutlari oluyor.
dzemaili bu dk satma şansı varken satılmalı çünkü gelecek yıl serbest ve as olmayacağı için performansı çok düşecek.
barça alt yapısında yetişip ayrılıp sonra barçaya pişmanlık yaşatmış ve geri dönmüştür. Çok yetenekli.
Josue'yi falan kiralasalardı yeterdi.Ozaman Sneijderin alternatifi bulunmali. Son zamanlarda cok kart görüyor ve ara sira sakatlaniyor. Poldi orda oynamaz
DEUTSCHE MORGENPOST | Tolga Ciğerci Galatasaray'da Lukas Podolski'nin takım arkadaşı olacak.![]()
leiva gelecek hafta istabulda(milliyet)