Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk 11 çıkarmaya kalksan en iyi ilk 11 bizden çıkar bunu iddaa ediyorum şu durumda bile.

Ama gel gelelim adamların kulubesinde aatıf,alper,volkan şen---- kerim frei,veli kavlak,aras varken bizim kulubede yasin-berk ismail-sabri ve semih olacak.

Yani bizi geriye iten tek şey futbolcu bollugu.

Yoksa hem kariyer hem perf. olarak en iyi ilk 11 bizden çıkar.

Lig baslasinda eren gol atmaya baslasin

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Koskoca Galatasaray nasıl olur tek forvetle lige çıkar anlamış değilim. Neymiş gerekirse sinan,podolski oynarmış. Ee onlar oraya geçince kanat boşalacak ozaman. Sen her maçı önde götüremeyeceksin ligde heralde. Yeri gelicek çift forvete döneceğin son 15 dk lar oynayacaksın. Hepsni geçtim idmanda çift kale maç yapıcaksın. Yedek takımın forveti olmadan mı yapılacak antremanlar. Dimi nasıl olsa vitaminsiz Berk felan var. Olmadı Umutu affederiz vs. Hey yarabbim ya. 1 m euro
Veripte bi Niasse kiralamak bu kadar mı zor

3600ADC500000578-0-image-a-2_1467814110300.jpg

Denis Suárez

Bu çocuğu iyi izleyin çok iyi yerlere gelecek 60 70 milyon avrolar konuşlulacak hakkında bir kaç seneye

Dzemaili rotasyon icin önemli olabilir. Sneijder yoklugunda o pozisyonda oyayacak Adam yok. Ki ben Dzemailiyi ön Libero yerine 10 numara pozisyonunda daha cok begeniyorum. Etkili sutlari oluyor.

Koskoca Galatasaray nasıl olur tek forvetle lige çıkar anlamış değilim. Neymiş gerekirse sinan,podolski oynarmış. Ee onlar oraya geçince kanat boşalacak ozaman. Sen her maçı önde götüremeyeceksin ligde heralde. Yeri gelicek çift forvete döneceğin son 15 dk lar oynayacaksın. Hepsni geçtim idmanda çift kale maç yapıcaksın. Yedek takımın forveti olmadan mı yapılacak antremanlar. Dimi nasıl olsa vitaminsiz Berk felan var. Olmadı Umutu affederiz vs. Hey yarabbim ya. 1 m euro
Veripte bi Niasse kiralamak bu kadar mı zor

Anlamıyorlarki renktaş klübünde gözden çıkmış birsürü forvet var kirala bir yıllığına maçın son dakikaları böyle pres yediğimiz kontra oynamak zorunda olduğunuz dakikalar olacak çokca
Niasse Rodallega tarzı böyle defans arkası koşu yapan bir hızlı forvet o anlarda girip maçı bitirebilir

Dzemaili rotasyon icin önemli olabilir. Sneijder yoklugunda o pozisyonda oyayacak Adam yok. Ki ben Dzemailiyi ön Libero yerine 10 numara pozisyonunda daha cok begeniyorum. Etkili sutlari oluyor.

dzemaili bu dk satma şansı varken satılmalı çünkü gelecek yıl serbest ve as olmayacağı için performansı çok düşecek.

Ah keşke Selçukta şu para cezası arkadaşlarım gönderildi filan diye takımdan ayrılsa Piotr Zielinski denen çocuğu alabilseydik ama artık çok çok zor anca Tolga ciğerci'yi alabilir dursun

CpAX4LlWIAAb4Q0.jpg
DEUTSCHE MORGENPOST | Tolga Ciğerci Galatasaray'da Lukas Podolski'nin takım arkadaşı olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt