Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana ozm mantikli bir aciklama yapin lütfen.

Lucas Leiva transferi sözde günlerdir bitti. Biten oyuncu neden aciklanmaz? Neden hemen kampa dahil edilmez? Bunun mantikli aciklamasi var mi? Evrak fln demeyin, 1 hafta oldu. Demek ki daha henüz bitmedi veya sorunlar var.

Medya kesin bitti diyordu, bitmemis iste. Birde Tolga'ya neden 2 gün icinde o kadar para bastilar? Garanti altina almak icindir belki.

şimdi hakancım medyada çıkan haberler lassana diarra ve lucas leiva....
Bizimkiler lassana için hala nabız yokluyor olabilirler malum dursun özbek yönetimi ne lucas leiva cephesinden nede klooptan resmi bir açıklama yok...Transfer ile ilgili olumlu yada olumsuz...

Sabah kalkıyorsun taffarel lucas istanbulda oynayacak demiş öğlen oluyor nazifoğlu diyorki lucas leiva imza atarsa kimse şaşırmasın filan.....
Karmakarışık bir şey var yarın yada bu akşam eren derdiyok açıklanıp imza töreni yapıldığında işallah net cevaplar verirler bizde öğreniriz...Bakalım olumsuz haberlere hemen itibar etmeyelim ntv spor şu an en güvenilir kaynak duyumcular zaten bu yıl fotospor seviyesindeler.Zaten ortasahaya sadece tolga cigerciyi almazlar alamazlar bunu taraftara yapmazlar...

O yüzden ben lucas leiva yada o ayarda bir oyuncunun gelebileceğini düşünüyorum bakalım hayırlısı neyse o olsun..

Yarin bu iş bitmezse bil Leiva gelmiyor.
Bu beceriksiz ordusundan o seviye bi is beklemek zaten imkânsz.
Ellerine bulastirdilar.
Ama gerçekten seviniyorum gelmesin kimse 5. 6. Haftalarda takımda en ufak bir mağlubiyette ben görürüm onları nasil defolup gidecekler.
Kombine satışı yok! Bu kadroyu kim izlesin ?
Para yok diyorlar en büyük yalanları da bu.Evet para yok Donk 'a 1.5 verirken Serdara 4.5 bonservis verirken de yoktu.
Yeni gelen Hertanin yedegine de gömecez yilligina 1.5M
Para yok ama kalitesiz adamlara saçıyoruz milyonları nasıl oluyor bu?

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şimdi hakancım medyada çıkan haberler lassana diarra ve lucas leiva....
Bizimkiler lassana için hala nabız yokluyor olabilirler malum dursun özbek yönetimi ne lucas leiva cephesinden nede klooptan resmi bir açıklama yok...Transfer ile ilgili olumlu yada olumsuz...

Sabah kalkıyorsun taffarel lucas istanbulda oynayacak demiş öğlen oluyor nazifoğlu diyorki lucas leiva imza atarsa kimse şaşırmasın filan.....
Karmakarışık bir şey var yarın yada bu akşam eren derdiyok açıklanıp imza töreni yapıldığında işallah net cevaplar verirler bizde öğreniriz...Bakalım olumsuz haberlere hemen itibar etmeyelim ntv spor şu an en güvenilir kaynak duyumcular zaten bu yıl fotospor seviyesindeler.Zaten ortasahaya sadece tolga cigerciyi almazlar alamazlar bunu taraftara yapmazlar...

O yüzden ben lucas leiva yada o ayarda bir oyuncunun gelebileceğini düşünüyorum bakalım hayırlısı neyse o olsun..
Bu mantik degil ama Fatih, varsayimlar üzerine yorum yapiyorsun.

Ben mantikli aciklama bulamiyorum. Mesela Diarra konusunda mantikli düsünen biri daha fazla kafa bile yormaz cünkü basindan beri diyorum 10 milyonluk sorunu var. Bak bunu haftalar sonrasi Nazifoglu da acikladi. Bunun kismini dahi karsilamak mümkün degil mantikli yaklasirsak.

Lucas olayi net tamamen bitmedi (bitmez demiyorum) veya sorun cikti.

leiva haftaya antrenmanlara başlıyomuş

Yani şu işi acilen açıklığa kavuşturmaları lazım yoksa gerçekten ne zaman iyice daraldı olmuyorsa hemen alternatiflere yönelmek lazım..
Şu leiva kasımpaşada filan olsa yeminle bonservis 7 milyon verip almışlardı ama tarihin en kötü yönetimi özhan canaydın liste başıdır hala bana göre

Dursun özbek 2. sıradadır ama dursun özbek 3 yıl daha başkan kalırsa 10.luğa filan oynarız her sene...

Tolgaya 2.5 m verceklerine delaneye 4 m versinler dzemailide ne veriyorlarsa satsınlar. Lucas selçuk delaney hamit wesley birhan yeterli olur

Bu mantik degil ama Fatih, varsayimlar üzerine yorum yapiyorsun.

Ben mantikli aciklama bulamiyorum. Mesela Diarra konusunda mantikli düsünen biri daha fazla kafa bile yormaz cünkü basindan beri diyorum 10 milyonluk sorunu var. Bak bunu haftalar sonrasi Nazifoglu da acikladi. Bunun kismini dahi karsilamak mümkün degil mantikli yaklasirsak.

Lucas olayi net tamamen bitmedi (bitmez demiyorum) veya sorun cikti.

hacı sorun vardır muhakkak yoksa acıklanırdı ha acıklanan transfer eren derdiyok 2 gündür resmen imzayı attıramadılar.
Düşün mantıklı baktığın zaman sorunun bizim yönetimde olduğu zaten ortada kabak gibi...

Bana ozm mantikli bir aciklama yapin lütfen.

Lucas Leiva transferi sözde günlerdir bitti. Biten oyuncu neden aciklanmaz? Neden hemen kampa dahil edilmez? Bunun mantikli aciklamasi var mi? Evrak fln demeyin, 1 hafta oldu. Demek ki daha henüz bitmedi veya sorunlar var.

Medya kesin bitti diyordu, bitmemis iste. Birde Tolga'ya neden 2 gün icinde o kadar para bastilar? Garanti altina almak icindir belki.

Valla puzzle parcasi gibi cuk diye oturuyor bu soylediklerin yani biz yine babayi aldik...

DURSUN VE EKIBI ABV

Yönetim, Riekerink'in isteği üzerine sağ bek transferi için Barcelona'dan yetişen Edgar Ié ile ilgileniyor. (Sabah)

CpBDRZwXYAAgYY3.jpg

Bize dövmeli futbolcu lazim

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

__________Muslera
Transfer Serdar Hakan Carole
____________Leiva
Sinan_____Sneijder______ Bruma
_________Niasse_Eren

Geriye düştümüz maçlarda 4-1-3-2 Benfica Style yaparız.

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

leiva yi birakmaz kloop artik.kpasa ya da bursa dan 7 milyon evroya bi topcu aliriz.faty ideal gibi duruyor.bakaye traore de olabilir.yakında cikar kokusu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt