Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakikaten takımdan da herseyden soguttular ben cocuklugumdan beri acil bi is olmadıktan sonra 1 maçını bile kacirmadim takimimin..Ama gecen sene o kdr sinir bozucu şeyler oldu ki.(Gross skandalı,Hamzanin vizyonsuzlugu,Umutla yola devam edilmesi vs.)
Üstüne kötü sonuclarla maclari izlemeyi biraktm çünkü sinirden aglamak istiyor insan.
Bu sene yeni bi umut dedik iğrenç isler devam ediyor para yok deniyor ama normalde yedege giremeyecek adamlara milyonlar saçılıyor.
Bi adamın her isi mi boktan olur ya her isi boktan bu adamın.
Takımı mahfettiler taraftarı küstürdüler ve hala igrenc islere devam ediyorlar.Erenle sezona baslayacaklar Leivayi da alamayacaklar defansa Serdar kazmasini aldilar..Hic taninmamis adamlar milyonlari veriyorlar

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetim, Riekerink'in isteği üzerine sağ bek transferi için Barcelona'dan yetişen Edgar Ié ile ilgileniyor. (Sabah)

CpBDRZwXYAAgYY3.jpg

Stoper bu ya, adamin orijin pozisyonu stoper.

Yönetim, Riekerink'in isteği üzerine sağ bek transferi için Barcelona'dan yetişen Edgar Ié ile ilgileniyor. (Sabah)

CpBDRZwXYAAgYY3.jpg

Videolarda bu arkadasin defansif yonu baya iyi duruyor. Gerci o videoda stoper oynuyordu ama sag bek oynuyormus suan. LCarole'un sag bek versiyonu gibi ama Dursun varken anca youtube'dan izleriz.

Taraftar çileden çıktı.Ben sehir disindaym burdan bisey yapamayız ama artk tepki gostermeliyiz.
Alex Song'un bedavaya Pato'nun 3 milyona gittigi bi dünyada Erene 4 vermek Tolga Ciğerci ye 2.5 vermek beyinsizliktir.
Biri bu adamlara dur desin artk

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

leiva açıklandığı an küfredecem birilerine bi güzel,haberleri olsun

Son düzenleme:
- Leiva
- Niasse
- Sağ bek (Isla)

Bu 3 transfer ile taş gibi bir takım oluruz. Tolga gelmese de olur.

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

tolga ciğerciyi bile resmen açıklamadık herkez bitti diyor..

Basın bu sene çuvalladı... Yani burda bir yöneticinin çıkıp yürekli şerefli haysiyetli bir şekilde...şunu demesi lazım..

1-)Transferi kapattık taraftardan özür diliyoruz
2-)Şu isimler var gündemde ... şunlar iptal oldu. Gelinen transfer piyasasında artık oyuncu almakta zor anasını satim 35 lik etoo'yu antalyadan alamıyorsun ha demeye...
3-)Rahmetli özhan canaydın gibi klübü batırıp gideceklerinden korkuyorum gerçekten özhan canaydın klübü batırmıstı omuzlarda gitmişti hala anlamam niye bu adam omuzlarda ayrıldı.
4-)Çıkıp yöneticiler deseki 3 tane transfer yapıcaz şöhretli isim alamayacağız bu kadar feveran etmez.
5-)Galatasaray'da gelenek şudur kim başarılı ise önü kesilir yerine en başarısız olucak insanlar seçilir.Faruk Sürenden-Özhan Canaydına Ünal Aysal'dan-Dursun Özbeke....

ABV... başta dinozor olan divan kurulunun sonrada dursun özbeke oy veren şerefsiz ne kadar kongre üyesi varsa.

yarına eğer transferler gelmezse bence hoca basın toplantısı yapar kesin

gecen hafta demisti haftaya transferler gelecek filan diye

Açıklıyın artık Leiva yı...
Saatler geçtikçe transfer yatacak diye korkuyorum.

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

Yonetim yuzunden Rie-king'inde adi yalanciya cikacak. Adam gelecek hafta dedi ama bir pok oldugu yok. Basin hergun Leiva'yi saglik kontrolunden geciyor. Sokayim boyle transfer politikasina.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt