Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arbeloa gelirse çok küfür yer bu ara. Defansif anlamda idare eder ama ofansif anlamda hiç bir katkısı yok. Üstelik yıllık 2.5-3m avro ister.

Karabükspor Bordeaux'un taş gibi orta saha oyuncusu Andre Biyogo Poko'yu transfer etmiş

oyunu rakip kaleye yıkmada beklerin katkısına ihtiyacımız var.

sadece defans yapacaksa semih'te oynayabilir :)
Ofansi o kadar da kotu degil aslinda semihi hali sahaya cagirmam :) oyunun iki yonunu oynayan bek buluruz da biraz tuzlu olur ornek dani alves -viel-marcelo-alba v.s ofans olarak iyiler ama savunma olarak o kadar da iyi degiller cok fazla kalmadi cift yonlu oyuncular onlar da tuzlu olur ornk. İvanovic,filipe luis,lichtsteiner,alaba.. Fransa 2.lig belcika liginden bulunur ucuza istedigimiz tarz oyuncular da scout ekibinde mi sikinti var yonetimdemi bilerek bulmuyolar bence suphelenmeye basladim biz bile goruyoruz bu adam topcu tamam olur bizde diyebiliyoruz ama o bizim muthis scout ekibimiz goruyo da islerine mi gelmiyo valla anlamadim :)

Manu macinda o dedigin "leşçuk" cikinca orta sahamiz köy takimina dondu.
zaten orta sahamızın köy takımından farkı var mı, selçuk isabetli pas dışında orta sahada başka istatistiği var mı elle tutulan.

selçuk'un yaptığı işi birçok oyuncu yapar.kaptan olması ve güven vermesi dışında bir getirisi yok bence orta sahaya.

Raporladım.

Sent from my iPhone using Tapatalk
orta sahaya adam gelmezse daha çok raporlarsın

allah askina selcuk da ne mac temposu var yürüyerek top oynuyor adam.
mesaj zaten ironi içeriyor ( bkz.sarcasm)

Trabzon'un yoneticisi nevzat aydin'a akpa akpro'yu sordu bir taraftar, cevabi:

@zagortenay76

istersek alırız. Çocuk sakatlandı dün antremanda.

Bizimkiler de isteseydi alirdi da bence onu da riekerink veto etmistir :D

Leiva da son durum ne bilmiyorum ama her seferinde söylenti çıkarılıp duruyor yok kloop takımda tutacakmış yok sakatlığı ciddiymiş herhalde taffarel bile hediyem olsun diyorsa adam gelecektir umarım haftaya pazartesi istanbul da olur :oley:

ManU maçı ilk yarısı vs İkinci yarısı

Gördük maç temposunun önemini :)
takımın kondisyonu yetersiz 60.dakikadan sonra durdu takım.Selçuk devam etse de bu değişmeyecekti hatta eli belinde dili dışarda dolaşırdı anca.

selçuk'tan çok daha tempolu ve dikine oynayan bir oyuncuya ihtiyacımız var.

hamit donk falan bunların hepsi aynı sorumsuz adamlar, hepsinin köküne kibrit suyu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt