Mehmet Han
Cezalı
- 23 Nisan 2013
- 14.726
- 8
- 783
Onun hakkinda açık alan orta saha oyuncusu demedin mi bir kere
ofansif merkez. bir denfasif bir ofansif sırıtmaz.
selcuk-n'diaye yazılıyordu. ikisi bir arada olmaz diyordum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslinda yoklamak lazim bi sansimizi deniyelimstoperde yasın cokta önemi yok. yeterli sağlam olsun.
barzagli su an gelsin net 3 sezon seviye atlatır.
Ofansif bi beklentimiz yok ofans olarak iyiyiz savunmasini yapsin yeterArbeloa gelirse çok küfür yer bu ara. Defansif anlamda idare eder ama ofansif anlamda hiç bir katkısı yok. Üstelik yıllık 2.5-3m avro ister.
Ofansif bi beklentimiz yok ofans olarak iyiyiz savunmasini yapsin yeter![]()
n'diaye gelse selcuk'u keserdi aslında. cok hareketli bir merkez.
selcuk'da ne buluyoruz anlamıyorum. yollayın burak'ın yanına gitsin.
dursun ebeme söylerim getirirTrabzonspor sag bek icin akpro'yu gundemine aldi (Lig TV)
Sergen akpa akpro'da olmuyor be kardesim
Bari angulo'yu getir bize
Ofansi o kadar da kotu degil aslinda semihi hali sahaya cagirmamoyunu rakip kaleye yıkmada beklerin katkısına ihtiyacımız var.
sadece defans yapacaksa semih'te oynayabilir![]()
Karabükspor Bordeaux'un taş gibi orta saha oyuncusu Andre Biyogo Poko'yu transfer etmiş
zaten orta sahamızın köy takımından farkı var mı, selçuk isabetli pas dışında orta sahada başka istatistiği var mı elle tutulan.Manu macinda o dedigin "leşçuk" cikinca orta sahamiz köy takimina dondu.
orta sahaya adam gelmezse daha çok raporlarsınRaporladım.
Sent from my iPhone using Tapatalk
mesaj zaten ironi içeriyor ( bkz.sarcasm)allah askina selcuk da ne mac temposu var yürüyerek top oynuyor adam.
Karabükspor Bordeaux'un taş gibi orta saha oyuncusu Andre Biyogo Poko'yu transfer etmiş
takımın kondisyonu yetersiz 60.dakikadan sonra durdu takım.Selçuk devam etse de bu değişmeyecekti hatta eli belinde dili dışarda dolaşırdı anca.ManU maçı ilk yarısı vs İkinci yarısı
Gördük maç temposunun önemini![]()
dedik ya bunlar leivayi getiremez, eger gercekten leivanin yerine tolga gelirse bu yönetim küfür yeme rekoru kirar.Hocası göndermiyormuş, bizimkiler tolgayı alıyor yerine.