Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Leiva ve janmaatın olduğu bir kadroyu düşündüm.Stoperde ben bile oynasam ligin en az gol yiyen takımı oluruz

Kardeş uçsam zaten diarra'yı alırız ne var derim , iyi ayırt et . Alamayacakları sanki bir sen biliyorsun , bunlardan bir yol olmaz diyoruz biz de.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tamam işte kardeşim beklemeyin. Gökhan İnler videoları falan izle. Çok dikkat et bu transfer döneminde Beşiktaşa yazılan Türk oyuncuları 1 hafta sonra biz transfer ettik. Serdar,Eren Beşiktaşta dediler biz aldık şimdide Gökhan İnler diyorlar. Yine biz alırız bak gör. Dursun atlasın diye yem atıyorlar heralde

tolgaya 2.5 milyon euro vermek ne demek lan? tepem attı 2.5 milyona on tane potansiyelli genç bulurum(scout bile değilim o kadar yani)
haysiyetsizler:38573:

Bu saatten sonra bas Diarra ya 10 milyon u kap gel diyor seytan :D
Serefsiz irkci yönetim lan.. 2 orta sinif yerliye yaklasik 10 milyon verdiler, en kritik oyuncu icin serefsizce pazarlama yapiyorlar.

Umarim bu sezon takim 10 fln olurda bu serefsizler gider, yoksa yapisip kalacaklar. Valla Lucas olmazsa olmaz idi.. Alinmaliydi.

Burda herkes bas dost,niasse derken gökmen ikiside gelmeyecek eren gelecek yazmisti

Digerlerine göre daha güvenilir

Periscope ta bony gelecek dedikten 2 saat sonra twitter'dan bony söz konusu degil diyen nevzat'a güvenin siz iyi yoldasiniz

Sabri'nin gitmesini istemesi de garip. Ee sene başında inat ederdi gitsin diye , neden uzattırsın o Zaman. Gerçi başında Özbek olan bir kulüpte her şey beklenir .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Serefsiz irkci yönetim lan.. 2 orta sinif yerliye yaklasik 10 milyon verdiler, en kritik oyuncu icin serefsizce pazarlama yapiyorlar.

Umarim bu sezon takim 10 fln olurda bu serefsizler gider, yoksa yapisip kalacaklar. Valla Lucas olmazsa olmaz idi.. Alinmaliydi.
Yabanciya para yok bunlarin huyunu bilmiyormusun :D

Kasimpasa veya Bursaspor a acilen para lazim olsun hemen 4-5 milyon euroyu verir Dursun. Yabanci olacaksa 36 ay taksit maksimum 3 milyon oneriyor. Komedi vallah :ka10:

Burda herkes bas dost,niasse derken gökmen ikiside gelmeyecek eren gelecek yazmisti

Periscope ta bony gelecek dedikten 2 saat sonra twitter'dan bony söz konusu degil diyen nevzat'a güvenin siz iyi yoldasiniz
Aynen, o tam ayri komedi olay.

Yatti Lucas artik.. Aklim almiyor ulan, Eren+Serdar = 8.5 milyon.

Her transfer sezonu başında nafile beklerim ki sözleşmesi bitip boşa çıkan işe yarar yerli-yabancı birkaç oyuncu ile sezon içinde anlaşılmış olsun ve transfer açılır açılmaz sözleşme yapılsın ama dedim ya nafile, sanki ayıp sanki günah!...Sonra varsa diğer ihtiyaç duyulan mevkiler tamamlanır, gerekirse son gün de beklenir...

Bu sezon Hoca konusunun uzaması mazeret olarak öne sürülebilir ama Terim-Aysal lı sözde istikrarlı dönemde de örneği yok...En son, itin bir tarafına soktuğumuz Adnan Polat' ın giderayak Selçuk-Elmander hediyelerini hatırlıyorum ki Terim hazretlerinin Elmander' e başta burun kıvırdığı bilinen bir şey. Terim döneminde alınan Erman ve Furkan' ın büyük takımda oynayamayacağı aşikardı, şimdikilerin alabildiği Emrah da Antalyasporun banko oyuncusu bile olamamış biri...

Sözleşme bitimine 5 ay kalmış (Bedava bile alınmasına karşı olduğum) Tarık' a imza attırıp bedava alma, sözleşmesini uzatınca 4.75 m ver; benzer şekilde en fazla 1 m verilecek Donk için 2.5 m bonservis ve 1.5 m yıllık ver vs vs vs, sıralasam destan olur...

FFP iyi ki var da iktidarsız muhteris yöneticilerin kulüpleri batırmasına bir nebze engel oluyor. Bu engel de olmasa Dursun Başkanın olası saçma transfer hovardalıklarını düşünmek bile ürkütücü geliyor...

:D oyuncu satmadan alıyosun maaş ve zarar hiç yok değilmi sence ?
Telles'i Burak'i Jose'yi satmadık mi?
Maaş desen gidenler gelenlerden az değil.
En önemlisi ise şu 5000 kombine satamadı GS. Yaparsan adam gibi transfer 40.000 alıyor bu taraftar. Maç başarı primi şampiyonluk ŞL vs.
Dedim ya akilli bi adam yönetse değil 17 37 harcardı. Ceza da almazdı Uefa'dan

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla şahsen kendisinden nefret etsemde Ali Naci yazıyorsa %80 tutuyor. Olcan-Umut-Tarığıda ilk o söledi

eren 4+serdar 4.5+tolga 2+leiva 3 desek+ debuchy falan benim midem bulandi bu işten...Yoksa bruma? Twitte biri böyle yorum atmış ve mantıklı geldi tedirginim,ki bu gün bruma oteldeydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt