Hamza Talip Ekşi
Sarı Üye
- 31 Temmuz 2009
- 668
- 0
- 1.286
Leiva ve janmaatın olduğu bir kadroyu düşündüm.Stoperde ben bile oynasam ligin en az gol yiyen takımı oluruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu saatten sonra bas Diarra ya 10 milyon u kap gel diyor seytanGelmesin lan kimse, en kritik bölge icin en kritik oyuncu yatmis. Sizin allah belanizi versin serefsizler..
Gökmene göre Çarşamba günü Leiva açıklanacaktı böle dedi bitti dedi,sponsorda Salı günü belli olacaktı.
Beşiktaşlı Adrianonunda bonservisini 2 kez salladı 2sinide tutturamadı
Kardeş uçsam zaten diarra'yı alırız ne var derim , iyi ayırt et . Alamayacakları sanki bir sen biliyorsun , bunlardan bir yol olmaz diyoruz biz de.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ayni takimdam moussa sissko ya bakarsan oda 74 mac yapmis yani bunda bir hata olucagini sanmiyorum.
ayni takimdam moussa sissko ya bakarsan oda 74 mac yapmis yani bunda bir hata olucagini sanmiyorum.
Serefsiz irkci yönetim lan.. 2 orta sinif yerliye yaklasik 10 milyon verdiler, en kritik oyuncu icin serefsizce pazarlama yapiyorlar.Bu saatten sonra bas Diarra ya 10 milyon u kap gel diyor seytan![]()
Yabanciya para yok bunlarin huyunu bilmiyormusunSerefsiz irkci yönetim lan.. 2 orta sinif yerliye yaklasik 10 milyon verdiler, en kritik oyuncu icin serefsizce pazarlama yapiyorlar.
Umarim bu sezon takim 10 fln olurda bu serefsizler gider, yoksa yapisip kalacaklar. Valla Lucas olmazsa olmaz idi.. Alinmaliydi.
Aynen, o tam ayri komedi olay.Burda herkes bas dost,niasse derken gökmen ikiside gelmeyecek eren gelecek yazmisti
Digerlerine göre daha güvenilir
Periscope ta bony gelecek dedikten 2 saat sonra twitter'dan bony söz konusu degil diyen nevzat'a güvenin siz iyi yoldasiniz
Telles'i Burak'i Jose'yi satmadık mi?oyuncu satmadan alıyosun maaş ve zarar hiç yok değilmi sence ?
O da yanlış.
Onu da 37 diye 74 yazmışlar.
Championship'e düşünce sistem hata verdi herhalde.
Burda herkes bas dost,niasse derken gökmen ikiside gelmeyecek eren gelecek yazmisti
Digerlerine göre daha güvenilir
Periscope ta bony gelecek dedikten 2 saat sonra twitter'dan bony söz konusu degil diyen nevzat'a güvenin siz iyi yoldasiniz
Aynen, o tam ayri komedi olay.
Yatti Lucas artik.. Aklim almiyor ulan, Eren+Serdar = 8.5 milyon.