- 2 Temmuz 2011
- 140.154
- 60.238
- 5.628
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetimi savunan kim s.... gitsinler hatta. Lakin burada yönetime kızanlar zamanında Ali Dürüst Abdürrahim Albayrak a da sallayanlar o yüzden kimse günahsız değil.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dogru olmuyor da burada anket yap apachi tayfanin hiç biri istemez bu kişileri. O yüzden kimse dursuna mursuna kızmasın. Ondan önce bu takımı p... gibi ortada bırakanlara kızsinlar.O konuda katılıyorum,Albayrak ile Dürüst'ün mutlaka yönetimde olması lazım,yoksa takımı çekip çevirecek adam olmuyor bu da başarısızlığa sebep oluyor.
ben canlı izledim , dobra dobra konuştu başkan.Ciddi değil değil mi bu JB geçiyon şu an.
Lütfen ciddi olmasın.
Dogru olmuyor da burada anket yap apachi tayfanin hiç biri istemez bu kişileri. O yüzden kimse dursuna mursuna kızmasın. Ondan önce bu takımı p... gibi ortada bırakanlara kızsinlar.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Futbolu almanya'da öğrendiyse bizde unutur, hamit abisi iyi öğretir ona..Tolga futbolu Gladbach ve Wolfsburg'da ögrendi. Baris, Maris, Donk Ceyhun alakasi yok. Tolga bize cok faydali olur.
chedjou,dzemaili ve sabri yolcu gibi
gelenler:leiva,tolga,debushy,denayer,miguel
gidenler :dzemaili-chedjou-sabri
inşallah
j.p.k volume 2. hatırlarsanız o da 13 km koşuyordu
2 gün önce adı çıkan portekizli,edgar miguelMiguel kim?