Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CpE0bkkWYAAfDiC.jpg

Tolga futbolu Gladbach ve Wolfsburg'da ögrendi. Baris, Maris, Donk Ceyhun alakasi yok. Tolga bize cok faydali olur.

Yönetimi savunan kim s.... gitsinler hatta. Lakin burada yönetime kızanlar zamanında Ali Dürüst Abdürrahim Albayrak a da sallayanlar o yüzden kimse günahsız değil.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O konuda katılıyorum,Albayrak ile Dürüst'ün mutlaka yönetimde olması lazım,yoksa takımı çekip çevirecek adam olmuyor bu da başarısızlığa sebep oluyor.

O konuda katılıyorum,Albayrak ile Dürüst'ün mutlaka yönetimde olması lazım,yoksa takımı çekip çevirecek adam olmuyor bu da başarısızlığa sebep oluyor.
Dogru olmuyor da burada anket yap apachi tayfanin hiç biri istemez bu kişileri. O yüzden kimse dursuna mursuna kızmasın. Ondan önce bu takımı p... gibi ortada bırakanlara kızsinlar.

Dogru olmuyor da burada anket yap apachi tayfanin hiç biri istemez bu kişileri. O yüzden kimse dursuna mursuna kızmasın. Ondan önce bu takımı p... gibi ortada bırakanlara kızsinlar.

Bir kesim safi yabancı hayranı iken diğer kesim de bu ülkenin dinamiklerini göz ardı edip profesyonellik naraları atıyor bence.Bu ülkede bu işler böyle yürüyor.Sistem mistem kurdurmazlar kimseye.Kursan da uzun vadeli olması zor.Feda ettiğin sezonlarla kalırsın sistem kuracağım dersen.Benim bu ligin yakın tarihini incelediğimde gördüğüm bu.Sabredemiyor çünkü taraftar.

Wolfsburg, Ajax ve Beşiktaş'ın devre dışında olduğu Bas Dost transferi için Galatasaray'a görüşme izni verdi.

AjaxFanzone.NL @AjaxFanzoneNLWolfsburg geeft aan Galatasaray toestemming voor onderhandelingen met Bas Dost, Besiktas en Ajax vallen blijkbaar af. #AJAX

gelenler:leiva,tolga,debushy,denayer,miguel

gidenler :dzemaili-chedjou-sabri

inşallah

riekerink istifa ederse şenlenir buralar,tabi dursunun şeyinde olmaz o ayrı konu adam çaldıgına bakıyor

Sergen yine rüyalandın mı lan doğru söyle

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt