Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eren Derdiyok
Tolga Ciğerci
Leiva/M'Vila
Debuchy
Stoper (chedjou giderse)

Eren bitti zaten. Bugun imza toreni varmis.

Bild'e gore tolga icin anlasma yakin, tolga'yi ilk duyuran arkadas da anlasma saglandi dedi.

Leiva olmazsa M'Vila var. Adam hala bir takimla anlasmadi.

Gökmen'e gore debuchy icin arsenal ile anlasma saglandi. Debuchy'nin karari bekleniyormus.

Chedjou marsilya'ya onerildi, demek ki yonetim sozlesmesini uzatmak istemiyor. Eger chedjou giderse yerine uzun boylu canavar gibi stoper lazim.

Bu soylediklerim cooooktan yapilmasi lazimdi ama dursun oldugu surece aliştik artik herseye.

Son düzenleme:
Yönetim geçen sene ki aynı zibidiliği yapıyor. Ortaya bir isim atıp aptal taraftarları oyalıyor. Böyle aptal,sorgulamayan, herşeyi şakşaklayan taraftarlara dursun gibileri layıktır!

"aptal" dediğin taraftarların çoğu "tam taraftar" sayılmaz. öylesine takip eder,medyada her yazılana inanır, bir kısmı da "gençtir" yani daha önceki yılları görmemiştir sadece transfer ister. Ama bu kişilere aptal demek bize yakışmaz. Asıl taraftarı kandırdığını sananlar aptaldır.

Yaz sergen yaz forum senin ;) aldığın bir durum doğru çıkarsa eski mesajlarını alıntılayarak belirt ki millete madara olma
ben duyumcu değilim ,kaynaklı haberleri yazıyorum.onun dışında gelmesini istediklerimi yazıyorum.madara olacak bi durum yok.

leiva olmayacaksa,holzhauser midir nedir iyiyse onu alsınlar

Bir tane orta saha alamadılar delirecem yav

Moderatör tarafında düzenlendi:
İnşallah debuchy gibi bir angutu getirmezler , bu gelecekse kimse gelmesin cok daha hayırlı olur

debucy rezil bir tercih olur. janmaat nokta atış.

Debuchy fena adam değil. Sağlamayalım hemen. Ayrıca Janmaat tam olarak 3-5-2'nin sağ beki. 4'lü savunmada sırıtabiliyor bazen. Telles gibi düşün. Telles de 3-5-2'nin sol beki.

Sent from my iPhone using Tapatalk

CpFV9wrXEAAcc3E.jpg:small

Debuchynin neresi kötü yaw?Eboue de bize gelmeden önce kötü durumdaydı buraya geldi neler yaptığını hepimiz biliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt