- 12 Haziran 2013
- 9.980
- 6.042
- 1.843
Bugun yine kimleri alamadik
leiva, debuchy,edgar İE
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugun yine kimleri alamadik
"aptal" dediğin taraftarların çoğu "tam taraftar" sayılmaz. öylesine takip eder,medyada her yazılana inanır, bir kısmı da "gençtir" yani daha önceki yılları görmemiştir sadece transfer ister. Ama bu kişilere aptal demek bize yakışmaz. Asıl taraftarı kandırdığını sananlar aptaldır.
haydi bu sene sadece ligde varız bir şekilde idare ederiz ama seneye İNŞALLAH Dursun olmadan komple bir yenilemeye gideriz çünki bu kadro ile olurda Cl'ye gidersek 4le de kurtulamayız Cl'deki rakipler tıkır tıkır 40 50 şey milyonluk transferler yapıyor artık her takım çok güçlü
uzun uzun şu gidecek bu gelecek yazmıycam sadece takımda benim gözümde kalmayı hakedenler
Bruma+Ontivero+Sinan+Birhan+Carole+Muslera ve mecburen yeni transferler serdar+eren+emrah kalacaktır büyük ihtimalle
sneijder 33 selçuk 33 podolski 32 yaşında olacak artık onlarında gitme zamanı geldi seneye
Evren Göz: "Leiva, Kloop'a G.Saray'da oynamak istediğini söyleyecek. Pazartesi günü yapılacak toplantı, transferin sonucu açısından önemli."
Bu kadro ligi idare edemez kimse kendini kandırmasın serdar mı kurtaracak 60 tane gol yiyen takımı
Kandırıldığı için aptal dedim zaten. Aklı olan aptal olmaz ve kanmaz..
takıma güvendiğim için demiyoruz zaten renktaş Fb ve bjk'nin de durumu kötü
Takip ettigim bi oyuncu olmadigi icin bilmiyorum nasil topcu oldugu hacıt12/13'ün 2.yarısında Newcastle'a transfer oldu.
Geçen sezonun 2.yarısı da PL'de değildi.
Arsenal'e gider gitmez sakatlanan bir adam için kötü sayılmaz.
Debuchy'in sakatlık geçmişini atacak bir babayiğit arıyorum
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sali günü bombalar patlar heralde
Evren Göz: "Leiva, Kloop'a G.Saray'da oynamak istediğini söyleyecek. Pazartesi günü yapılacak toplantı, transferin sonucu açısından önemli."