Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Janmaat Newcastle'da kalacağını açıklamış.

"aptal" dediğin taraftarların çoğu "tam taraftar" sayılmaz. öylesine takip eder,medyada her yazılana inanır, bir kısmı da "gençtir" yani daha önceki yılları görmemiştir sadece transfer ister. Ama bu kişilere aptal demek bize yakışmaz. Asıl taraftarı kandırdığını sananlar aptaldır.

Kandırıldığı için aptal dedim zaten. Aklı olan aptal olmaz ve kanmaz..

Eren ile beraber 2 transfer olur baska da birsey olmaz.

Belki transferin son haftalarina dogru bjk'ya da koyarsak dzemaili orta sahaya yeterli denebilir

Dursun bu hersey beklenir

haydi bu sene sadece ligde varız bir şekilde idare ederiz ama seneye İNŞALLAH Dursun olmadan komple bir yenilemeye gideriz çünki bu kadro ile olurda Cl'ye gidersek 4le de kurtulamayız Cl'deki rakipler tıkır tıkır 40 50 şey milyonluk transferler yapıyor artık her takım çok güçlü

uzun uzun şu gidecek bu gelecek yazmıycam sadece takımda benim gözümde kalmayı hakedenler
Bruma+Ontivero+Sinan+Birhan+Carole+Muslera ve mecburen yeni transferler serdar+eren+emrah kalacaktır büyük ihtimalle
sneijder 33 selçuk 33 podolski 32 yaşında olacak artık onlarında gitme zamanı geldi seneye

Evren Göz: "Leiva, Kloop'a G.Saray'da oynamak istediğini söyleyecek. Pazartesi günü yapılacak toplantı, transferin sonucu açısından önemli."

haydi bu sene sadece ligde varız bir şekilde idare ederiz ama seneye İNŞALLAH Dursun olmadan komple bir yenilemeye gideriz çünki bu kadro ile olurda Cl'ye gidersek 4le de kurtulamayız Cl'deki rakipler tıkır tıkır 40 50 şey milyonluk transferler yapıyor artık her takım çok güçlü

uzun uzun şu gidecek bu gelecek yazmıycam sadece takımda benim gözümde kalmayı hakedenler
Bruma+Ontivero+Sinan+Birhan+Carole+Muslera ve mecburen yeni transferler serdar+eren+emrah kalacaktır büyük ihtimalle
sneijder 33 selçuk 33 podolski 32 yaşında olacak artık onlarında gitme zamanı geldi seneye

Bu kadro ligi idare edemez kimse kendini kandırmasın serdar mı kurtaracak 60 tane gol yiyen takımı

Janmaat: "Bu sezon Newcastle için elimden gelen her şeyi yapacağım. Kulüpte çok pozitif bir hava var. Burada hepimiz çok mutluyuz. Artık sadece ileriye bakıyorum."

Janmaat: "Benitez'in takımda kalması bizler için çok iyi oldu. Bu kulübün geleceğinde çok büyük bir payı olacağını düşünüyorum. Ne yaptığını biliyor, çok önemli bir menajer. Bu da hepimizi olumlu etkiliyor."

Debuchy'in sakatlık geçmişini atacak bir babayiğit arıyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt