Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek eksiğimiz bana göre şuan önlibero, stoper ve sağ bek

Leiva+Vlad Chiricheș+Valencia bu takımı uçurur gerçekten ama

fft104mm3627574.jpg

başımızdaki başkana bak yav :mad:

İNŞALLAH İSTİFA EDECEKLER BU SENE SONUNA KADAR

ABV ABBAS

Jose oynardi lan bizde

Hamza denen irkci adami durduk yere yedek birakinca özgüveni yerle bir oldu

Jose yi halı saha takımına bile almazlar topçu olması mucize
Jose'yi 2 sene sonra gorursunuz bi ara forumda jose icin biriyle tartismistim hatta lafimin arkadasindayim hala jose bizdeki en yetenekli topculardandi yanindakiler aptalsa adam ne yapsin irkci adami on liberoda oynatti taraftar desen her firsatta yuhaladi lan adam daha 20 yasindaydi ondan sonra niye genc oyuncu alinmiyo diyolar lan adamlarda oz guven mi birakiyolar aydin hiyarina senelerce katlandi bu taraftar sabri hiyarina hala katlaniyoruz artist yasin dengesiz semih top tarik kazma umut dombili olcan v.s o kadar adam varken jose yollandi afedersiniz ama bole yonetim bole salak taraftar oldugu surece bizden bi bok olmaz

Jose'yi 2 sene sonra gorursunuz bi ara forumda jose icin biriyle tartismistim hatta lafimin arkadasindayim hala jose bizdeki en yetenekli topculardandi yanindakiler aptalsa adam ne yapsin irkci adami on liberoda oynatti taraftar desen her firsatta yuhaladi lan adam daha 20 yasindaydi ondan sonra niye genc oyuncu alinmiyo diyolar lan adamlarda oz guven mi birakiyolar aydin hiyarina senelerce katlandi bu taraftar sabri hiyarina hala katlaniyoruz artist yasin dengesiz semih top tarik kazma umut dombili olcan v.s o kadar adam varken jose yollandi afedersiniz ama bole yonetim bole salak taraftar oldugu surece bizden bi bok olmaz

Jose bu sene 15 maç göremez

Oynarsa bile bir mucize ki gol ve asist yapması olağanüstü bir durum olur

Neye göre en yetenekli ? Yaptığı top kayıplarını saymaktan maç içinde gözlerim yoruluyordu.Adam takım atağa çıkarken top kaybetme özürlüsü iyi ki de kovdular

Kim kovduysa eline sağlık

Farag (Diarra'nın menajeri): "Galatasaray ve Valencia'dan teklifler aldık ama Lass Marsilya'da kalmak istedi." (AS)

Schweinsteiger'i kadro dışı bırakıp 23 yaş altı takımına yollayan Jose Mourinho için 3 yıl hapis istemiyle dava açıldı. [BBC]

Jose bu sene 15 maç göremez

Oynarsa bile bir mucize ki gol ve asist yapması olağanüstü bir durum olur

Neye göre en yetenekli ? Yaptığı top kayıplarını saymaktan maç içinde gözlerim yoruluyordu.Adam takım atağa çıkarken top kaybetme özürlüsü iyi ki de kovdular

Kim kovduysa eline sağlık
Selcuk gibi yana geriye oynasaydi top kaybi o kadar yapmazdi haklisin

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt