Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zabaleta(Debuchy) > Wiel > Gokhan > Cavanda
Ama hepside iyi bekler

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yabanci basin durmadan Debuchy diyor lan. Sanirim alacagiz harbi...

Saglikli bir Debuchy ligin en iyi sag beki olur

Zabaleta, Debuchy, Arbeloa..

Bunlar eski kaşar. Eski kaşar her zaman daha değerlidir ve tadı her zaman daha iyidir.

Bu anadolu takimlarinin abv!!!

Biliyorlar tabi bizim maas butcemizi asagiya indirmemiz lazim. Yarisini bize kaktirmadan transfer teklifi yapmiyor adiler.

Eger butce gercekten asildiysa mecbur kabul edecegiz. Yoksa baska transfer edemeyiz benden soylmesi.

EPL'de ve Bundesliga'da orta sıra takımları ile bizim şampiyon olan takımlarımızın oynadığı futbol seviyesi aynıdır hatta EPL'deki birkaç adım daha öndedir, bizim şampiyondan. Bunu neye dayanarak söylüyorum geçen sene FB ve BJK'nin avrupa maçlarına, performanslarına dayanarak söylüyorum.

Melo'nun gelmesi çok başka bir dünya ki o aralar Galatasaray yaptığı transferlerle, oluşturduğu algıyla dünyadaki çoğu kulübün ilgisini çekti. Melo'yu zaten İtalya ligi başlı başına reddetti. Bizde iyi oynadı, adamlar öyle bir oyuncuya ihtiyacı olmasına rağmen almadı, Brezilya milli takımında yaptığı hareketlerden sonra Brezilya halkı tarafından da adam kötü şekilde boykot edildi. Yılın bidonu falan, gerçi bu bidonu kazanan oyuncular çok önemli oyuncular ama sonuç olarak bidon olarak geldi. Aatıf,Bilal gibi oyuncuların yıldızlaştığı ligdede piyasası 25M'lik bir adam doğal olarak yeniden doğdu. Schweinsteiger'e gelirsek ManUTD çok ciddi harcamalar yaptı, para onlar için sıkıntı değil sponsor gelirleri 1 milyarı buluyor ancak Mourinho ve Schw arasındaki olaylar çok farklı. Schweinsteiger büyük ihtimal kadro dışıda kalıcak yada kaldı bilmiyorum, herhangi bir yere iyi bir fiyata satacaklardır. Ülkede olan olaylarda ortada, Schweinsteiger'in şuan bizi tercih etmek için 1 tane bile sebebi yok, G.Saray olduğumuz falan bunları geçelim Avrupa'da olmayan G.Saray malesef bu statüye uymuyor. Teknik direktörün bir referansı yok, Moussa Dembele denen çocuğuda sırf bu TD referansından dolayı alamamışız, Schw'ı nasıl alalım? Neyle alalım? Tolga Ciğerci ile anlaşılmışken, bize gelen gelir kapıları sadece Ziraat Kupası iken? Ünal Aysal olsa başta okey ama şuanlık bu iddialar fotomaç,fanatik haberleri değerinde.

Gelirse Debuchy gelir oda gidecek kulüp bulamıyor zaten, diğerleri çok zor.

Daha açık yazayım ben yine seviye olayını tam anlatamadım sanırım.

Yani Bundesliga ve EPL'nin ligimizin kaç seviye ötesinde olduğunu, orta sıra takımlarını geçtim küme düşme adayı takımların bile burada şampiyon olabileceğini defalarca yazmış biriyim zaten.

Fakat anlatmak istediğim başka.

Schweinsteiger belli bir kariyere sahip, bundan sonra büyük transfer kovalamak yerine başarı kovalayacak bir adam.

Yani Çin'e de gitse, buraya da gelse, MLS'e de gitse şampiyonluk kazanmak bu tarz winner adamların önceliğidir.

Mesela 23-24 yaşında bir adam olsa yeniden kariyerini düzene koymak için West Bromwich'e, ne bileyim Bremen'e falan gitsin.

Fakat bu saatten sonra bu kalibrede takımlar, her ne kadar dünyanın en iyi liglerinde olsa da, tatmin etmeyecektir.

Bu liglerin şampiyon adaylarında oynar mı? Halen rahat oynar bence.

Fakat bu noktada da maaşı ve sakatlık durumu o takımları soğutabilir.

Kesin soğutur demiyorum fakat en azından transfere aday takımlardan biri olabilirdik.

Aysal'ın da sihirbazlık yeteneği falan yoktu bildiğim kadarıyla, evet gerçekten vizyoner hamleler yaptı fakat bu yaptığı hamleleri de elbette ki GS markasının büyüklüğü sayesinde yaptı.

İlk mesajımda vizyonlu bir yönetim olsa derken de aynı şeyden bahsettim zaten.

Avrupa'ya git veya gitme... GS ekonomisiyle, büyüklüğüyle, camiasıyla bu tarz futbolcular için çekici bir kulüp.

Son düzenleme:
Ulan Hamza yatacak yerin yok yavsak herif. O cok sevdigin Umut'unu alsana ulan. Senin yüzünden sözlesmesi uzadi, hani Umut her takima gereken bir oyuncuydu hani yürüyene kadar oynamaliydi. Alsana lan o zaman takimina it herif.

Biri bana bu nedir aciklayabilir mi?

Bu moda midir ? nedir bu rezillik

Mafya adamin girdigi hallere bak :asd22:

CpLTrMLWIAAxWgW.jpg

Semih Vaizovič
‏@vaizovicsemih
Galatasaray'da Yasin Öztekin kadro dışı bırakıldı..Semih Vaizovič ‏@vaizovicsemih 47 dk.47 dakika önce
@AykanAlbayrak süresiz mi yoksa bi maçlık mı bilemiyorum öyle haber aldım

Olcanı bilmişti bu şahıs bursayla görüştüğünü.

Semih Vaizovič
‏@vaizovicsemih
Galatasaray'da Yasin Öztekin kadro dışı bırakıldı..Semih Vaizovič ‏@vaizovicsemih 47 dk.47 dakika önce
@AykanAlbayrak süresiz mi yoksa bi maçlık mı bilemiyorum öyle haber aldım

Olcanı bilmişti bu şahıs bursayla görüştüğünü.
Ahuahauaah

Rıerınk kırbaclıyor :oley:

Son gelişmeleri yazabilecek bir r'daşımız var mı? Bugün takip edemedim de.
olcanın gitmesi söz konusu

debushy hala sıcak....

manchester city stones'u alırsa,denayer bize gelebilir.

akşam liverpool-barcelona maçı var.beki lucas durumu sorulur klopa

zabalaeta iddiası var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt