- 2 Temmuz 2011
- 140.108
- 60.193
- 5.628
Ali Ay :Olcan için Galatasaray'a 700.000 € 'luk Teklif Sunduk BekliyoruzBonservis var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali Ay :Olcan için Galatasaray'a 700.000 € 'luk Teklif Sunduk BekliyoruzBonservis var mı?
Ali Ay :Olcan için Galatasaray'a 700.000 € 'luk Teklif Sunduk Bekliyoruz
Zabaleta, Debuchy, Arbeloa..
Bunlar eski kaşar. Eski kaşar her zaman daha değerlidir ve tadı her zaman daha iyidir.
EPL'de ve Bundesliga'da orta sıra takımları ile bizim şampiyon olan takımlarımızın oynadığı futbol seviyesi aynıdır hatta EPL'deki birkaç adım daha öndedir, bizim şampiyondan. Bunu neye dayanarak söylüyorum geçen sene FB ve BJK'nin avrupa maçlarına, performanslarına dayanarak söylüyorum.
Melo'nun gelmesi çok başka bir dünya ki o aralar Galatasaray yaptığı transferlerle, oluşturduğu algıyla dünyadaki çoğu kulübün ilgisini çekti. Melo'yu zaten İtalya ligi başlı başına reddetti. Bizde iyi oynadı, adamlar öyle bir oyuncuya ihtiyacı olmasına rağmen almadı, Brezilya milli takımında yaptığı hareketlerden sonra Brezilya halkı tarafından da adam kötü şekilde boykot edildi. Yılın bidonu falan, gerçi bu bidonu kazanan oyuncular çok önemli oyuncular ama sonuç olarak bidon olarak geldi. Aatıf,Bilal gibi oyuncuların yıldızlaştığı ligdede piyasası 25M'lik bir adam doğal olarak yeniden doğdu. Schweinsteiger'e gelirsek ManUTD çok ciddi harcamalar yaptı, para onlar için sıkıntı değil sponsor gelirleri 1 milyarı buluyor ancak Mourinho ve Schw arasındaki olaylar çok farklı. Schweinsteiger büyük ihtimal kadro dışıda kalıcak yada kaldı bilmiyorum, herhangi bir yere iyi bir fiyata satacaklardır. Ülkede olan olaylarda ortada, Schweinsteiger'in şuan bizi tercih etmek için 1 tane bile sebebi yok, G.Saray olduğumuz falan bunları geçelim Avrupa'da olmayan G.Saray malesef bu statüye uymuyor. Teknik direktörün bir referansı yok, Moussa Dembele denen çocuğuda sırf bu TD referansından dolayı alamamışız, Schw'ı nasıl alalım? Neyle alalım? Tolga Ciğerci ile anlaşılmışken, bize gelen gelir kapıları sadece Ziraat Kupası iken? Ünal Aysal olsa başta okey ama şuanlık bu iddialar fotomaç,fanatik haberleri değerinde.
Gelirse Debuchy gelir oda gidecek kulüp bulamıyor zaten, diğerleri çok zor.
futboldan ayrı bir antite olarak , eski kaşar ile eskimiş kaşarı ayırt etmek lazım, yan, genellemenin riskli olduğu bir konuZabaleta, Debuchy, Arbeloa..
Bunlar eski kaşar. Eski kaşar her zaman daha değerlidir ve tadı her zaman daha iyidir.
Linnes kötü olmazsa Zabaleta mi ?
2.5 trilyon para veriliyorsa satilmaliAli Ay :Olcan için Galatasaray'a 700.000 € 'luk Teklif Sunduk Bekliyoruz
AhuahauaahSemih Vaizovič
@vaizovicsemih
Galatasaray'da Yasin Öztekin kadro dışı bırakıldı..Semih Vaizovič @vaizovicsemih 47 dk.47 dakika önce
@AykanAlbayrak süresiz mi yoksa bi maçlık mı bilemiyorum öyle haber aldım
Olcanı bilmişti bu şahıs bursayla görüştüğünü.
olcanın gitmesi söz konusuSon gelişmeleri yazabilecek bir r'daşımız var mı? Bugün takip edemedim de.