Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Yılmaz renktaşımız yazmış bilgili birine benziyor

Imbula ve Strinic konusu şüpheli. Imbula'da bekledikçe her gün yeni bir talip çıkıyor. Torino en güncel talip. Tudor'un geleceği bugünkü Östersunds maçından bağımsız olarak belirsiz olduğundan bu belirsizlikle hemşehrisini getirdi haberlerini göze alamıyor yönetim. Feghouli Östersunds maçından sonra açıklanacak sürekli pürüz var gibi bir durum söz konusu değil. Fernando düşünülmediğinden gelmesi en kolay isim Mert'le birlikte.

Peki renktaş bu isimler harici ilgilendiğimiz bir oyuncu varmı ve Denayer konusu?

Denayer bu forumda yazacak kadar Galatasaray aşığı biri yönetim aslında Maicon'un yanına birini düşünmüyordu ama Denayer'in bu insan üstü çabasını karşılıksız bırakacaklarını düşünmüyorum. Denayer'e geçen seneki gibi net talipler de yok bu sene. Hem Denayer hem Galatasaray bu kozu kullanacaktır.

Diğer isimler konusu şu anda dikkatimi çekti kusura bakma. Evet basına adı hiç düşmemiş isimler var. Mariano bunlardan biriydi. Yönetim bu sezon gerçekten transfer konusunda geçen sezonkilere göre ilginç hamleler yaptı. Aynı şekilde teknik direktör konusunda da adaylar belirlendi. Görüşme yok evet ama adaylar belli ve bu adaylar Galatasaray'ı reddedemeyecek isimler.

Son düzenleme:
Denayer bu forumda yazacak kadar Galatasaray aşığı biri yönetim aslında Maicon'un yanına birini düşünmüyordu ama Denayer'in bu insan üstü çabasını karşılıksız bırakacaklarını düşünmüyorum. Denayer'e geçen seneki gibi net talipler de yok bu sene. Hem Denayer hem Galatasaray bu kozu kullanacaktır.

Kaynağın kim?

Leipzig, Keita'ya 75 milyon veren Liverpool'u reddediyor ve Keita'yı çok seven taraftarımız üzülmesin diyorlar.
Yemin ederim böyle yöneticilerimiz olsa posterini asarım duvarıma.

Alnitak Alnilam Mintaka

Son düzenleme:
Kaymağın nedir?

Leipzig, Keita'ya 75 milyon veren Liverpool'u reddediyor ve Keita'yı çok seven tarafımız üzülmesin diyorlar.

Alnitak Alnilam Mintaka
taraftarları da salakmış 75 milyon verseler isim faketmez her futbolcuyu sırtımda taşırım liverpoola kadar

Korktuğum gibi ukala bir duyumcu havasına bürünmek istemiyorum ama isteyen istediğine inanmakta özgür.

Sorum senin sözlerine inanılıp inanılmaması değildi , Kaynak olarak kendini mi söylüyorsun ? Kaynaksız duyum paylaşmak yasak çünkü.

taraftarları da salakmış 75 milyon verseler isim faketmez her futbolcuyu sırtımda taşırım liverpoola kadar
Sen yaparsın zira senin takımını yönetmeye gelen gelirleri sorumluluk taşımadan saçmaya hatta çalmaya da geliyor. O yüzden o paralara her zaman ihtiyaç duyup aç sırtlan gibi bakıyoruz.

Alnitak Alnilam Mintaka

Leipzig, Keita'ya 75 milyon veren Liverpool'u reddediyor ve Keita'yı çok seven taraftarımız üzülmesin diyorlar.

Alnitak Alnilam Mintaka
bizim yönetimlerden biri yapsa taraftar floryayi basar satın diye ahahah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt