Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.029
- 24.679
- 3.198
galibiyete inanmayan otobusden insin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
başka duyum var mı renktaş
burdan dandik isimler olduğu çıkarımını yapabilir miyizDenayer bu forumda yazacak kadar Galatasaray aşığı biri yönetim aslında Maicon'un yanına birini düşünmüyordu ama Denayer'in bu insan üstü çabasını karşılıksız bırakacaklarını düşünmüyorum. Denayer'e geçen seneki gibi net talipler de yok bu sene. Hem Denayer hem Galatasaray bu kozu kullanacaktır.
Diğer isimler konusu şu anda dikkatimi çekti kusura bakma. Evet basına adı hiç düşmemiş isimler var. Mariano bunlardan biriydi. Yönetim bu sezon gerçekten transfer konusunda geçen sezonkilere göre ilginç hamleler yaptı. Aynı şekilde teknik direktör konusunda da adaylar belirlendi. Görüşme yok evet ama adaylar belli ve bu adaylar Galatasaray'ı reddedemeyecek isimler.
#Galatasaray XI (Östersunds): Muslera, Maicon, Ahmet, Linnes, Carole, Tolga, Yasin, Selçuk, Belhanda, Sinan, Gomis.
kim o adaylar rdaş? Fatih terim? Lucescu?
özdemir abi jamais ile görüşmelerimiz müspet ya da menfimi acaba bi bilgin varmı
Adam yeni üye olmuş ve duyum veriyor entresan
burdan dandik isimler olduğu çıkarımını yapabilir miyiz
adayların isimlerini biliyor musun ve elenmeme durumunda t.direktör değişikliği rafa mı kalkacakGalatasaray'ın büyük olduğu çıkarımını yapabiliriz. Olası bir elenme durumunda yönetim teknik direktör konusunda bunu niye getirdiniz dedirtemeyecek isimler üzerine yoğunlaşacak.
Mariano niye yok?
adayların isimlerini biliyor musun ve elenmeme durumunda t.direktör değişikliği rafa mı kalkacak
Bakalım yakında belli olurBana da tuhaf geldi![]()