Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denayer bu forumda yazacak kadar Galatasaray aşığı biri yönetim aslında Maicon'un yanına birini düşünmüyordu ama Denayer'in bu insan üstü çabasını karşılıksız bırakacaklarını düşünmüyorum. Denayer'e geçen seneki gibi net talipler de yok bu sene. Hem Denayer hem Galatasaray bu kozu kullanacaktır.

Diğer isimler konusu şu anda dikkatimi çekti kusura bakma. Evet basına adı hiç düşmemiş isimler var. Mariano bunlardan biriydi. Yönetim bu sezon gerçekten transfer konusunda geçen sezonkilere göre ilginç hamleler yaptı. Aynı şekilde teknik direktör konusunda da adaylar belirlendi. Görüşme yok evet ama adaylar belli ve bu adaylar Galatasaray'ı reddedemeyecek isimler.
burdan dandik isimler olduğu çıkarımını yapabilir miyiz

#Galatasaray XI (Östersunds): Muslera, Maicon, Ahmet, Linnes, Carole, Tolga, Yasin, Selçuk, Belhanda, Sinan, Gomis.

tumblr_mbwq0gp3201rxpsw7o3_500.gif

Galatasaray'ın büyük olduğu çıkarımını yapabiliriz. Olası bir elenme durumunda yönetim teknik direktör konusunda bunu niye getirdiniz dedirtemeyecek isimler üzerine yoğunlaşacak.
adayların isimlerini biliyor musun ve elenmeme durumunda t.direktör değişikliği rafa mı kalkacak

Belhanda hariç ilk maçın aynı kadrosu.Allah yardımcımız olsun.Heleki Tolga-Selçuk orta sahası ile işimiz çok zor.

Vallah kimsenin moralini bozmak istemem de bu defans bugün minimum 2 gol yer, elenmemiz belkide daha hayirli olur, güzel transferler yapip full lige konsantre olup oturmuş takimla seneye Sampiyonlar liginde estirmeyi ben şahsen tercih ederim.

Not: tabikide bende cani gönülden tur atlamamızı isterim, realist olmak lazım ama, inşallah ben yanılırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt