Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu tdleri anlamiyorum ulan ztn selcuk denen virusu kovsan taraftarin gonlunde taht kuracaksin ne diye bu selcuk israri bizim gormedigimiz neyi goruyorlar bu adamda

SM-T560 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

tudor oynatmaz onu ama cok akilli kendi, oyuncular isyan cikarinca td arkasinda durdu ki ondan kredisi var.
ama ben östersunds maclari önce yazimd tudorun sonu selcuk olur diye.
öylede olacak gibi.

Ulan 1600 tane galatasarayi seven yokmus demek ki adamlar imza atmadi saka gibi hic bir kimseden olaganustu kongre cagrisi yok..herkes izliyor bizim gibi

Hayır herkes moral bozukluğundan tv yi falan kapadı ne haber sayfalarına bakıyor ne de sosyal medyalarına. Hayattan soyutladı kendisini buna emin olabilirsin.

yalnız maiconun ayagı bayagı düzgün pasları selcuk tolgadan ıyı bu herıften super dos olur

gomisin kacridigi gol icin ne diyorsunuz ?
kesinlikle gol olmasi gereken bi pozisyondu bence.

östersundz maçı gösterdi ki defans-önlibero-ortasaha-sağkanat'a 4 iyi adam gelmediği sürece bu takım şampiyon falan olamaz.

Başkanın Luce'yi istemesindeki en önemli etken ligi iyi tanıması ve taraftarın sevgisi. Böylece tepkiler azalacak. Artık gelmemesi sürpriz
Aligumen

Lucescu, Bülent Korkmaz, Emre Aşık, şuanda kesinleşen teknik heyet bu hayırlı olsun...
1f49b.png
2764.png
270f.png

M.Demirkol'a göre Tolga denen futbolcu müsveddesinin kariyeri boyunca sadece 1 asisti varmış.
Buna 2 milyon Euro yıllık maaş vermek nasıl bir kafanın ürünü?

Kaçan pozisyonlara filan takmayin BAM lı takım bile olsa şu köy takımına 5 tane atardı. Takım bitmiş isterse yarın Feghouli konoplynka Valencia gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt