Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
önce dursun gitmeli. yukarda da biri yazmış stadda "yönetim istifa" diyenleri susturmaya çalışıyorlar. bu dursun gitmeden gün yüzü göremeyeceğimiz kesin.

bu sene de malesef yabanci ligleri takip etmek zorunda kalacagim
ulan cikip adam gibi oynayip kazansaydiniz ölür müydünüz
bunlara ne kadar sövsek azdir
icimdeki sinir hala gecmis degil

Ua her zaman şaibeli bir yapı idi. İstifaya davet ettikleri etmedikleri her zaman tartışmalı idi. Şu anda da Özbekler ve özbekler orada tutan derinlerle araları iyi.

Tolga bugüne kadar attığı şutlarda blokajı geçip kaleyi tutturabildi mi acaba? Cidden kafama takılan bir soru.

Veysel Giley yönetimi ve hocayı istifaya çağırmış. 2-3 saat sonra yapsaydı keşke. Erken olmuş.

bbfd32c9d9599651e6f114b3f3b4184a.jpg

Avrupa kupalarında çıktığı son 7 maçta galip gelemeyen Galatasaray, son 18 müsabakasında ise sadece 1 kez kazanabildi.

Yazik...

Avrupa fatihligi falan gecti kimse hikaye anlatmasin. Milletin sezlonga havlu attigi ayda avrupaya havlu attik. Onemli dersler cikarilip futbol takiminin tamamen profesyonellerce yonetilmesi gerekiyor.

Şimdi tudorun yollanması bu işe yaramaz yeteneksiz futbolcuların işine gelecek. önce TRANSFER yapılmalı ve selçuk-yasin gibi işe yaramazlar yedek bırakılmalı.

Şimdi tudorun yollanması bu işe yaramaz yeteneksiz futbolcuların işine gelecek. önce TRANSFER yapılmalı ve selçuk-yasin gibi işe yaramazlar yedek bırakılmalı.
yeni hoca getirilip transferler onun isteği doğrultusunda devam etmeli yoksa problem olur. yasin selçuk konusunu yönetim t.direktöre bırakmadan kendisi halletmeli ve yerlilerin birçoğu yollanmalı

Td degisikligi yaparsak zaman kaybi yasariz de jong hakli cikar selcuk kazanir..td takimi tanimam gerek bahanelerine siginabilir.takimi sabote etmelerine izin vermemek adina oncelikle transferler yapilmali takimdaki copler temizlenmeli. Sonrasinda td degisikligi dusunulebilir

M.Demirkol'a göre Tolga denen futbolcu müsveddesinin kariyeri boyunca sadece 1 asisti varmış.
Buna 2 milyon Euro yıllık maaş vermek nasıl bir kafanın ürünü?
Doğru değil bu bilgi.

Evet çok sayılmaz ama yine de 5 asisti var Bundesliga da Berlin de oynarken. Gladbach ve Wolfsburg daki döneminde 0 asist.

47ffa22865c513f4154effc509e57f70.jpg

Şöyle insanlarda var ya dünya adeletini seydim şu insanlarla aynı oksijeni soluyoruz.

a2d687f3a280ad5ade9b797e7118dd05.jpg

Td degisikligi yaparsak zaman kaybi yasariz de jong hakli cikar selcuk kazanir..td takimi tanimam gerek bahanelerine siginabilir.takimi sabote etmelerine izin vermemek adina oncelikle transferler yapilmali takimdaki copler temizlenmeli. Sonrasinda td degisikligi dusunulebilir
tam tersi t.direktör değişikliğini sonra yaparsan bu takım benim takımım değil bahanesini yine bolca duyarsın şimdi tam zamanı sezonu kaybetmeme adına

Tolga bizimle 27 maca cakmis ne bir golu var ne de assisti saka gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt