Ercan Önder
10 Numara!
- 25 Kasım 2008
- 10.470
- 1.699
- 1.948
önce dursun gitmeli. yukarda da biri yazmış stadda "yönetim istifa" diyenleri susturmaya çalışıyorlar. bu dursun gitmeden gün yüzü göremeyeceğimiz kesin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avrupa kupalarında çıktığı son 7 maçta galip gelemeyen Galatasaray, son 18 müsabakasında ise sadece 1 kez kazanabildi.
Yazik...
Emir Sarıgül Onaylanmış hesap @emirsarigul 5 dk.bence blokajı geçmemesi daha iyi öteki türlü olan kale arkası tribüne oluyorTolga bugüne kadar attığı şutlarda blokajı geçip kaleyi tutturabildi mi acaba? Cidden kafama takılan bir soru.
yeni hoca getirilip transferler onun isteği doğrultusunda devam etmeli yoksa problem olur. yasin selçuk konusunu yönetim t.direktöre bırakmadan kendisi halletmeli ve yerlilerin birçoğu yollanmalıŞimdi tudorun yollanması bu işe yaramaz yeteneksiz futbolcuların işine gelecek. önce TRANSFER yapılmalı ve selçuk-yasin gibi işe yaramazlar yedek bırakılmalı.
Doğru değil bu bilgi.M.Demirkol'a göre Tolga denen futbolcu müsveddesinin kariyeri boyunca sadece 1 asisti varmış.
Buna 2 milyon Euro yıllık maaş vermek nasıl bir kafanın ürünü?
tam tersi t.direktör değişikliğini sonra yaparsan bu takım benim takımım değil bahanesini yine bolca duyarsın şimdi tam zamanı sezonu kaybetmeme adınaTd degisikligi yaparsak zaman kaybi yasariz de jong hakli cikar selcuk kazanir..td takimi tanimam gerek bahanelerine siginabilir.takimi sabote etmelerine izin vermemek adina oncelikle transferler yapilmali takimdaki copler temizlenmeli. Sonrasinda td degisikligi dusunulebilir