Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Volkan Kılıç: "Strinic'ten daha iyi bir bek olarak Kolarov düşünülüyor. Yöneticilee sorduk bilgi vermekten kaçındılar."

Volkan Kılıç: "Igor Tudor ve futbolcular ikinci maça inanıyorlar ve iddialı hazırlanıyorlar. İç sahada farklı bir oyun olacaktır."

Volkan Kılıç : Belhanda'nin ilk 11 oynaması zor görünüyor.

Hepsi iyi de hem Fernando, hem İmbula ile kabızlık çekilebilir. Fernando-Lemina daha güzel olur sanki?...

Imbula biraz daha öne oynar ama oyun kuramaz bu ikili doğru.

Hoş bence Lemina gelse de sol kanada da kaliteli adam almazsak skor sıkıntısı çekeriz gibi. Belhanda ve Feghouli az skor yapan adamlar. Kono diyorum ;-)

Muslera

Mariano Maicon Serdar Kolarov

Feghouli Fernando İmbula Nasri

Belhanda

Gomis

Td: Mircea Lucescu

pek iyi transfer degil iste, laf ettigim yok zaten ama cokta ise yaraycak bir ekip olmadigi ortada.
Tek oyuncuyla değrrlendirmemek lazim. Diğer mesajda yazdığım oyuncular uygun maliyetle bize seviye atlattiriŕlardı. Ileride büyük paralara satabilirdik birde ve istersekte uzun yıllar kullanırdık. Scout ekibini hiç dinlemediler ki 2.5 milyonu scout ekibinin onerdigi W.Cyprien yerine Donk'a verdiler o Cyprien şimdi çok değerlendi.Scout ekibinin onerdigi beles dembele yerine gidip Eren kazmasına 4 m € verdiler. Transferleri scout ekibi yapmıyor, yönetimlerin bu ekipleri dogru kullanması da onemli bizim yönetim ise bu konuda rezil scout transferleri yerine komisyon transferleri yapmayı tercih ettiler geçen sene. Adam gibi bir yönetim olsa scout ekibi bize fayda sağlardı bence.

Selcuk Tudor'un sag kolu. Siz gercekten orta sahaya iki kalburüstü alinip bu illet herifin kesilecegini mi umuyorsunuz.

Ben bu kadar umutlu olamiyorum maalesef ;(

b2ef841b29fe2262ddbd15c4c3a56a47.jpg

744461a287907221181407086ac941e6.png
7d67293188ca6b6600509466530819c8.png

Bu adam barçada oynuyo hey yavrum hey

Ulan herkes ne güzel ayriliyor futbolcularindan bi bizde hersey yamuk. Lanet olsun.

Twitter

Imbula biraz daha öne oynar ama oyun kuramaz bu ikili doğru.

Hoş bence Lemina gelse de sol kanada da kaliteli adam almazsak skor sıkıntısı çekeriz gibi. Belhanda ve Feghouli az skor yapan adamlar. Kono diyorum ;-)

Belhanda' yı kanat olarak düşünmek istemiyorum. 4 -3- 3 te orta üçlünün solu ideal olacaktır (Lemina-Fernando-Belhanda yani). Kono da pek olumlu izlenim bırakmadı bende, karakter olarak gevşek bir tip olduğu kanaatindeyim ki hiç sevmem öylelerini...

98298d46606d3bbc779d0286a57afb36.jpg
allahım postlara bak :/

Son düzenleme:
Muslera

Mariano Maicon Serdar AleeSami
Fernando İmbula
Feghouli Belhanda Konop
Gomis

GS sözlükteki fenerli sayısı kaç bin?

Belhanda' yı kanat olarak düşünmek istemiyorum. 4 -3- 3 te orta üçlünün solu ideal olacaktır (Lemina-Fernando-Belhanda yani). Kono da pek olumlu izlenim bırakmadı bende, karakter olarak gevşek bir tip olduğu kanaatindeyim ki hiç sevmem öylelerini...

Öndeki üçlü için Feghouli yanlış olur o zaman. Sola kimi düşünüyorsun?

__________________MUSLERA__________________

MARIANO_____MAICON_____SERDAR_____TRANSFER

_________FERNANDO_____TRANSFER_____________

___________________________________BELHANDA

FEGHOULI___________________________GARRY R.

__________________GOMIS___________________

Buna benzer bir kadromuz olursa ve takım çöplerden de temizlenirse gerçekten iyi bir transfer dönemi olur bizim için.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt