- 3 Temmuz 2012
- 138.489
- 87.215
- 5.338
Mehmet Ocak reyiz nasılsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hepsi iyi de hem Fernando, hem İmbula ile kabızlık çekilebilir. Fernando-Lemina daha güzel olur sanki?...
seni bu aralar ılıman görüyorum reyizImbula biraz daha öne oynar ama oyun kuramaz bu ikili doğru.
Hoş bence Lemina gelse de sol kanada da kaliteli adam almazsak skor sıkıntısı çekeriz gibi. Belhanda ve Feghouli az skor yapan adamlar. Kono diyorum ;-)
Tek oyuncuyla değrrlendirmemek lazim. Diğer mesajda yazdığım oyuncular uygun maliyetle bize seviye atlattiriŕlardı. Ileride büyük paralara satabilirdik birde ve istersekte uzun yıllar kullanırdık. Scout ekibini hiç dinlemediler ki 2.5 milyonu scout ekibinin onerdigi W.Cyprien yerine Donk'a verdiler o Cyprien şimdi çok değerlendi.Scout ekibinin onerdigi beles dembele yerine gidip Eren kazmasına 4 m € verdiler. Transferleri scout ekibi yapmıyor, yönetimlerin bu ekipleri dogru kullanması da onemli bizim yönetim ise bu konuda rezil scout transferleri yerine komisyon transferleri yapmayı tercih ettiler geçen sene. Adam gibi bir yönetim olsa scout ekibi bize fayda sağlardı bence.pek iyi transfer degil iste, laf ettigim yok zaten ama cokta ise yaraycak bir ekip olmadigi ortada.
seni bu aralar ılıman görüyorum reyiz
Imbula biraz daha öne oynar ama oyun kuramaz bu ikili doğru.
Hoş bence Lemina gelse de sol kanada da kaliteli adam almazsak skor sıkıntısı çekeriz gibi. Belhanda ve Feghouli az skor yapan adamlar. Kono diyorum ;-)
Belhanda' yı kanat olarak düşünmek istemiyorum. 4 -3- 3 te orta üçlünün solu ideal olacaktır (Lemina-Fernando-Belhanda yani). Kono da pek olumlu izlenim bırakmadı bende, karakter olarak gevşek bir tip olduğu kanaatindeyim ki hiç sevmem öylelerini...