Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ghoddos biraz kaliteli onun dışında diğerlerinin kalitesi vasat iyi oynadıklarına bakma ama işte takım uyumu yani kimya denen şey futbolda çok önemli hangi arkadaşının ne zaman nerede olucağını ne yapıcağını bilmek.Adamların belli bir sistemi var ve aynı oyuncu grubu ve TD ile kaç senedir çalışıyorlar.Bu yüzden en sıkıntılı kurayı çektik diye söylüyordum zaten

Defansta Birmane yunan vardi, ghoddos iyidi bide orta sahada Mensah iyidi bence...

Günaydın renktaşlar dün yönetim istifa demekten ve carole sövmekten sesim hala kısık

Wesley tek kurtaramazdı ama Bruma ile birlikte olsa elenmezdik bence
Geçen sene takımın Bruma her şeyiydi. Onu da tutamadık elde. Zaman zaman da Poldi olmayan pozisyonlardan gol filan atıyordu. Öyle ittire ittire gidiyorduk işte. Poldi'nin de oyun içi etkinliği sıfırdı. Top ayağına geldiğinde Messi, topsuz oyunda Umut bulut oluyordu resmen. Yarardan çok zarar veriyordu bana kalırsa.

Geçen sene takımın Bruma her şeyiydi. Onu da tutamadık elde. Zaman zaman da Poldi olmayan pozisyonlardan gol filan atıyordu. Öyle ittire ittire gidiyorduk işte. Poldi'nin de oyun içi etkinliği sıfırdı. Top ayağına geldiğinde Messi, topsuz oyunda Umut bulut oluyordu resmen. Yarardan çok zarar veriyordu bana kalırsa.

Bende suanda Gomis ile düşünmüştüm zaten renkdaş

Bu skora şaşırmamak lazım çünkü bu kadro geçen seneki kadronun bile gerisinde. Hatta o kadronun en klas 3 adamı gitti. Bu takıma gelenlerden hariç 4-5 takviye daha yapmadan Mourinho bile gelse bişey olmaz. Hadi yaptık diyelim takviyeleri, hoca zerre güven vermiyor ki. Hadi hocayı da geçtim, komple yeniden kurulan bi takıma en az 2-3 ay zaman lazım. Ne günlere kaldık ya, temmuz ortasında Avrupadan elendik. Hem de UEFA kupası 2.ön elemede.

Tudor gidecekse bunlarda gitmeli
Yeni kredi sonu olur bu klubün
Az şerefleri varsa takimi aleni sabote edenleri kadro dışı bırakılmalı

Dursun Ozbek: Bruma 5 defa gitmek istediğini soyledi! - Spor Haberleri

5 defa gitmek istiyorum diyen ve 1 yıl sonra bedava gidecek olan bruma'yı elde tutmak hatadır zaten . şurası vardı ki kilidi açan adeta şapkadan tavşan çıkaran tek oyuncumuzdu. bu sene takım oyunu oynayamazsak arenada kabızlık sıkıntısı çekeceğimiz gibi deplasmanlarda mahkum oynarız.

hiçbir açıklama yok mu yahu, acil bir toplantı vs ?

SA Dursun düşmanları

992bf5acc98382246d913a385a931b8a.jpg

Doğru,şut çekecek 1 tane adam yok sahada.İyi de ligin son birkaç haftasına kadar Sneijder için de şutları eskisi gibi değil dağa taşa vuruyor artık denmiyor muydu?Sneijder olsa gol atabilir miydi,pek tabii atabilirdi.Asist yapabilir miydi yapabilirdi.Ama o varken her şey gayet iyiydi de o gitti boka battık böyle bir şey yok asıl tepkim buna.Zaten bokun içindeyiz 3 senedir falan.Daha nasıl alçalabiliriz bilmiyorum herhalde küme düşmemiz falan lazım.

Sneijder tek başına tabiki birşey yapamaz. Ama dünkü ve ilk maçta Sneijder olsa fark yaratırdı diyorum. Yeterli mi? O gitti o yüzden böyleyiz demiyorum. Dün Sneijder olsaydı daha farklı olacağını söylüyorum.

Kadro çok kötü hoca değişse de bir şey olmaz diyenler

Kadro iyileştiği zaman Tudor denen pisliğin başarılı olacağını mı düşünüyor

İyi hoca kadro kötü bile olsa o ışığı verir bir şekilde

Ama bu köylü hiçbir şeyi başaramaz NET...

Dursun Ozbek: Bruma 5 defa gitmek istediğini soyledi! - Spor Haberleri

5 defa gitmek istiyorum diyen ve 1 yıl sonra bedava gidecek olan bruma'yı elde tutmak hatadır zaten . şurası vardı ki kilidi açan adeta şapkadan tavşan çıkaran tek oyuncumuzdu. bu sene takım oyunu oynayamazsak arenada kabızlık sıkıntısı çekeceğimiz gibi deplasmanlarda mahkum oynarız.
5 kere gitmek istiyorum diyen adamın alternartflerini sezon içinde bulursun o zaman.Sezon sonu da alırsın.Bruma bu takımın herşeyiydi Muslerayla beraber.Şimdi millet Garry/Yasin idare eder diyor,aynı şey gibi Melo gitti ama Bilal,Selçuk var demek gibi.Hakan'ı da orda oynatırız demek gibi.

Şimdi kafalarını gömüp saklanıyolar ortam biraz soğusun dışarı çıkacaklar..

Dursun allah belanı versin madem adamları gönderdin yerlerini niye doldurmadın avrupa maçına kadar
Senin bundan sonra yapacağın transferin ben

Sneijder tek başına tabiki birşey yapamaz. Ama dünkü ve ilk maçta Sneijder olsa fark yaratırdı diyorum. Yeterli mi? O gitti o yüzden böyleyiz demiyorum. Dün Sneijder olsaydı daha farklı olacağını söylüyorum.

Olabilirdi tabi ki,sözkonusu Sneijder olunca olasılık olarak bakarsak her şey olabilir buna lafım yok.Ama sezon içinde de her kaybettiğimiz maçtan sonra Sneijder'e geleceksek işimiz yaş,bu sadece Galatasaray'a zarar verir.Dursun sıçtı biz sıvamayalım.

Olabilirdi tabi ki,sözkonusu Sneijder olunca olasılık olarak bakarsak her şey olabilir buna lafım yok.Ama sezon içinde de her kaybettiğimiz maçtan sonra Sneijder'e geleceksek işimiz yaş,bu sadece Galatasaray'a zarar verir.Dursun sıçtı biz sıvamayalım.

Zaten anlatmaya çalıştığım şey Sneijder gönderilecekse bile bu kadar acele edilmemesi gerekliliğiydi. Takımın berbat, sezonu erken açıyorsun, bırak gönderme. Gerekirse 1 yıl daha oynasın. Ya da Amerika Çin vs gidecekse gider sonra. Aceleniz nedir arkadaş. Şu maçlardan birinde oynasaydı en azından. Sneijder yönetim hatasıdır. Daha çok döner dolaşırız buraya. Belhandaya da yazık değil mi. Çocuğun üzerinde Sneijder baskısı olacak bundan sonra. Hep onunla kıyaslayacağız. Umduğumuz gibi olmazsa onu da küstüreceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt