Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.088
- 8.137
- 1.233
Dursun istifa etmeyeceği için Tudor gitsin demiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahahaha bu takımı dün Wesley'in kurtaracağını sanmak nasıl bir akıl tutulmasıdır la? Duyan da görende 2 senedir efsane oynuyoruz, şampiyon filan oluyoruz sanıyorlar. Hani Wesley yok muydu 2 senedir? Dininiz imanınız Wesley olmuş yuh diyorum başka da bir şey demiyorum.Yav şu yorumlara bakıpta, milletin neresiyle maç izlediğine dair sorgulamamak elde değil
Hepsi gidecek kardeşim neyi savunuyorsunuz anlamıyorum
Medyanın gazına gelip Tudor gönderilirseymiş şaka mısın yahu
Tudor denen öküz ne yapmış Karabük'te de bize geldi
Takımın planı yok, taktik yok, oyunu okuma yok, takımda en ufak bir ışık veren oyun yok
Lan beğenmediğimiz Hamza varken takım Real maçında tiki taka yaptığı için taraftar bir umut besliyordu
Keza Riekerink fb kupa maçında serbest vuruş organizasyonu yaptırdığı için millet bir umut besliyordu
Bu öküz 6 aydır başımızda ne artısını gördünüz de medyanın gazıyla Tudor gitmesin diyorsunuz
Hepsi GİDECEK bu kadar NET...
Ahahaha bu takımı dün Wesley'in kurtaracağını sanmak nasıl bir akıl tutulmasıdır la? Duyan da görende 2 senedir efsane oynuyoruz, şampiyon filan oluyoruz sanıyorlar. Hani Wesley yok muydu 2 senedir? Dininiz imanınız Wesley olmuş yuh diyorum başka da bir şey demiyorum.
Açıp açıp şu konuyu ortalığı karıştırmayın. Ondan sonra da biz Wesley düşmanı oluyoruz.
Ahahaha bu takımı dün Wesley'in kurtaracağını sanmak nasıl bir akıl tutulmasıdır la? Duyan da görende 2 senedir efsane oynuyoruz, şampiyon filan oluyoruz sanıyorlar. Hani Wesley yok muydu 2 senedir? Dininiz imanınız Wesley olmuş yuh diyorum başka da bir şey demiyorum.
Açıp açıp şu konuyu ortalığı karıştırmayın. Ondan sonra da biz Wesley düşmanı oluyoruz.
Evet aynı düşüncedeyim şu 2 ön eleme turlarında ligi başlamamış herhangi bir takım gelse elerdik bu vasat kadroya rağmen
Savunmuyorum dursun gitsin ama bu saatten sonra TD değişikliği olursa bu bize hiçbirşey kazandırmaz gidip Alzheimer lı 71 yaşında ki lucescuyu getirirler
Carole - Linnes - Selçuk - Tolga ile, elemelerin en dandik takımına bile elenirdik. Futbol orta saha ve beklerle oynanıyor.Katilmiyorum. Biraz direncli ve savasci olan hemen hemen her takim bize üstünlük kurar, bunun lige baslamis takim veya baslamimis takim olmasi ile alakasi yok.
su olsaydi bu olsaydiyla olmuyor Rdaslar! kadro bu...dün aklimdan östersunds takimindan 2 3 oyuncu alsan hic siritmaz takimda düsündüm
Katilmiyorum. Biraz direncli ve savasci olan hemen hemen her takim bize üstünlük kurar, bunun lige baslamis takim veya baslamimis takim olmasi ile alakasi yok.