Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav şu yorumlara bakıpta, milletin neresiyle maç izlediğine dair sorgulamamak elde değil
Ahahaha bu takımı dün Wesley'in kurtaracağını sanmak nasıl bir akıl tutulmasıdır la? Duyan da görende 2 senedir efsane oynuyoruz, şampiyon filan oluyoruz sanıyorlar. Hani Wesley yok muydu 2 senedir? Dininiz imanınız Wesley olmuş yuh diyorum başka da bir şey demiyorum.

Açıp açıp şu konuyu ortalığı karıştırmayın. Ondan sonra da biz Wesley düşmanı oluyoruz.

Hepsi gidecek kardeşim neyi savunuyorsunuz anlamıyorum

Medyanın gazına gelip Tudor gönderilirseymiş şaka mısın yahu

Tudor denen öküz ne yapmış Karabük'te de bize geldi

Takımın planı yok, taktik yok, oyunu okuma yok, takımda en ufak bir ışık veren oyun yok

Lan beğenmediğimiz Hamza varken takım Real maçında tiki taka yaptığı için taraftar bir umut besliyordu

Keza Riekerink fb kupa maçında serbest vuruş organizasyonu yaptırdığı için millet bir umut besliyordu

Bu öküz 6 aydır başımızda ne artısını gördünüz de medyanın gazıyla Tudor gitmesin diyorsunuz

Hepsi GİDECEK bu kadar NET...

Savunmuyorum dursun gitsin ama bu saatten sonra TD değişikliği olursa bu bize hiçbirşey kazandırmaz gidip Alzheimer lı 71 yaşında ki lucescuyu getirirler

Olacakları söylüyorum size 4-5 tane ilk onbir oynayacak iyi oyuncu alacağız fakat bu hocayla gitmeyecek ve 2-3 maç yenilince lig başında hoca değiştireceğiz.Ondan sonrası artık Allaha kalmış

Ahahaha bu takımı dün Wesley'in kurtaracağını sanmak nasıl bir akıl tutulmasıdır la? Duyan da görende 2 senedir efsane oynuyoruz, şampiyon filan oluyoruz sanıyorlar. Hani Wesley yok muydu 2 senedir? Dininiz imanınız Wesley olmuş yuh diyorum başka da bir şey demiyorum.

Açıp açıp şu konuyu ortalığı karıştırmayın. Ondan sonra da biz Wesley düşmanı oluyoruz.

Sorma kardeşim son haftalarda 2 gol attı diye özetçi tayfa wesleyi top oynuyor zannediyor

Şu an başımıza gelecek en kötü şey Tudor'un istifa etmesi veya yollanması olur.

Bu yönetim kesinlikle yeni bir hoca ile daha çalışma kredisi yakalamamalı. Tudor ismi geçenlerle beraber 7-8 oyuncu daha aldırsın ve temizliği tamamlasın. Gidecekse de olağanüstü kongre ile yönetimi de götürmeli.

Wesley tek kurtaramazdı ama Bruma ile birlikte olsa elenmezdik bence

su olsaydi bu olsaydiyla olmuyor Rdaslar! kadro bu...dün aklimdan östersunds takimindan 2 3 oyuncu alsan hic siritmaz takimda düsündüm

Evet aynı düşüncedeyim şu 2 ön eleme turlarında ligi başlamamış herhangi bir takım gelse elerdik bu vasat kadroya rağmen

Katilmiyorum. Biraz direncli ve savasci olan hemen hemen her takim bize üstünlük kurar, bunun lige baslamis takim veya baslamimis takim olmasi ile alakasi yok.

Savunmuyorum dursun gitsin ama bu saatten sonra TD değişikliği olursa bu bize hiçbirşey kazandırmaz gidip Alzheimer lı 71 yaşında ki lucescuyu getirirler

Bu saatten sonra dediğin an itibariyle savunmuş oluyorsun

Kurtuluş kangren olan her bir bölgeyi kesip atmak bu kadar basit

Ve emin ol ki Lucescu, alzheimer'li bile olsa şu Hırvat öküzünden kat be kat iyidir

İlk lig maçına 3 hafta var.Dursun denilen it madem gitmiyorsun,Lucescu'yu getir.

bu takim bok gibi, kim gelse yener bu les takimi, kendinizi kandirmayin, güclenecegiz derken takim güc kaybettik, kümeye oynarsak kimse sasirmasin!

Katilmiyorum. Biraz direncli ve savasci olan hemen hemen her takim bize üstünlük kurar, bunun lige baslamis takim veya baslamimis takim olmasi ile alakasi yok.
Carole - Linnes - Selçuk - Tolga ile, elemelerin en dandik takımına bile elenirdik. Futbol orta saha ve beklerle oynanıyor.

su olsaydi bu olsaydiyla olmuyor Rdaslar! kadro bu...dün aklimdan östersunds takimindan 2 3 oyuncu alsan hic siritmaz takimda düsündüm

Ghoddos biraz kaliteli onun dışında diğerlerinin kalitesi vasat iyi oynadıklarına bakma ama işte takım uyumu yani kimya denen şey futbolda çok önemli hangi arkadaşının ne zaman nerede olucağını ne yapıcağını bilmek.Adamların belli bir sistemi var ve aynı oyuncu grubu ve TD ile kaç senedir çalışıyorlar.Bu yüzden en sıkıntılı kurayı çektik diye söylüyordum zaten

Vallah bu takimda Alzheimer'li Lucescu olsa bile su turu gecerdik. Hatta dünkü takimi gördükten sonra tek bacakli Sneijder bile banko oynar bu takimda.

insanlar hala kadromuzun kötülüğünün farkında değil....ciddi anlamda çok kötü oyuncularımız var,tamam hoca performansı zayıftı ama sadece tüm olayı Tudor'a itelemek hata olur,dün takım iyi niyetli bir şeyler yapmaya da çalıştığı oldu ama kapasite bu kadar 4-5 transferin yanında 4-5 tane de kaliteli yerli lazım takıma.....selçuk yasin sinan carole linnes hemen vedalaşılmalı gerekirse yedek yerli bek olarak altınordudan çocukları getirirsin yusuf ve keremi....2-3 tane de gurbetçi yerli alırsın bilal başacıkoğlu kenan karaman gibi..bir yenilik lazım sadece yabancı doldurarak olmaz

Ali dürüst abdulrahim haldun üstünel birlikteliği sağlanmalı
Bunların altına hangi hocayı getirsen başarılı olur
Diğer çakallara başkanlık hayali bile kurdulmamalı o kadar net
Parayı gördüler sırtlan gibi üşüşürler
Dursun da kardeşi ile otel işletmeye devam etsin boyunu aşıyor buralar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt