Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayramlarda geçeceksen evet aşırı oluyor hem yol kalabalık hemde arabalı vapur.
normalde olmuyor.

Bizimkiler şuan Üsküpdelermis Makedonya da akşama doğru İpsala da olurlar İstanbul trafiğine denk geliyor o nedenle gelibolu dan gecseler daha mı iyi olur diye düşündüm. Birde o alt yol nasıl bandırma bursa eskişehir üzeri gitmeleri gerek sanırım maraş a gitmek için.

yönetim ve teknik heyet hicbirsey olmamıs gibi hayata devam ediyor. adamların zerre umrunda degiliz.

Dünkü maçta sneijder oynasa çok farklı bir maç olurdu.

bazen yogun oluyor ama 1 saatide gecmez beklemek aksam üzeri birde sabahları yogun oluyor genelde ama karsıda sanırım3tü iskele oldugu icin vapur sayısıda cok

genelde ortalama 20-25 dkda binmis olunur vapura

Gelibolu-Çardak hattı demi ? Fiyatlar nasıl. Babam pek stress e gelmeyen bir insan, bugün İstanbul köprü 19-20 arası baya kalabalık olur demi geliboludan gecseler çok zaman kaybederlermi.

Bu yönetimin Galatasaray´i bitirmek ve ülkenin siradan camiasi yapmak icin getirildigini herkes ögrenmistir artik.

Bize verdikleri zarari en büyük Galatasaray düsmanlari veremezdi, ya da bu kadarini yapabilirlerdi.

Ben Avrupa´sinda degilim. Güzel ve ümit verici hamleler görürsün, 1 degil, 5 sene sabredersin, mühim degil.

Altinordu projesi gibi bir altyapi projesi kuruldu mu? Hayir.

Galatasaray futbol subesini belli bir vizyonla yönetecek, yapilandiracak bir futbol aklimiz var mi? Hayir.

Bu futbol aklinin fikirlerini sahada yansitacak, güvenecegimiz, kaliteli, zeki bir hocamiz var mi? Hayir.

Riva ve Florya´yi peskes cektikten sonra, gelecegimizi en dogru, en akilli sekilde sekillendirecek bir yolumuz var mi? Hayir.

Futbol subesinin kendi kendini yönetecek, alip, satabilecegin, satarken durmadan en üst seviyede yarisabilecegin bir yapin var mi? Hayir.

Dolayisiyla bu hainler Galatasaray´i cok yakinda tamamen bitirecek. Dandik takimlarin maskarasi olduk, tweet bile attiriyoruz.

Tek kelimeyle Allah sizi bildigi gibi yapsin. Yakaniz bir araya gelmesin, yüzünüz gülmesin.

Bizimkiler şuan Üsküpdelermis Makedonya da akşama doğru İpsala da olurlar İstanbul trafiğine denk geliyor o nedenle gelibolu dan gecseler daha mı iyi olur diye düşündüm. Birde o alt yol nasıl bandırma bursa eskişehir üzeri gitmeleri gerek sanırım maraş a gitmek için.

ben adana ya kadar gidiyorum o yoldan ama konya dan sonra otobana girmiyorum karaman a uğradığım için adana otobanına gireceklerse eğer güzel yollar sıkıntı yok

Son düzenleme:
Bu sene ligtv alıp almamakta çok kararsız kaldım. Son olaylardan sonra insanda heves bırakmadılar.

biz ki Avrupada Nisan Mayıs hedefleyen bir takımken nerdeyse 1 yıl önce Avrupadan elenir duruma geldik.. Size de şaka gibi gelmiyor mu ?

Gelibolu-Çardak hattı demi ? Fiyatlar nasıl. Babam pek stress e gelmeyen bir insan, bugün İstanbul köprü 19-20 arası baya kalabalık olur demi geliboludan gecseler çok zaman kaybederlermi.

istanbul köprü ve istanbul icin her allahın günü kalabalık istanbula girdinmi kafadan 2 saat trafige yazacaksın
gelibolu daha mantıklı tabiki
feribot 40-50 öyle biseydi sanırım eminde degilim

Ulan yarim senedir takimin basindasin. Yeni takim oluyormusuz. Alt tarafi 3 futbolcu oynattin, digerleri ayni.

Yarim senede hic mi imzan olmaz bu takimda? Hic mi bir ilerleme görülmez?

Yeni kadro kurulunca da "Bu isler kolay degil, takim olmak zaman alir" diyeceksin.

Igor Tudor hemen bugün kovulmali. Taraftarin ve camianin en azindan sampiyonluk icin inanacagi, sinerjinin olusacagi bir hocaya ihtiyac var.

O da su anda Lucescu´dan baskasi degildir. 1 seneligine bile olsa bu ölü topragini üstümüzden atmamizi saglayacaktir.

Sonrasina bakilir

Hayır Gölbaşı kayseri üzeri daha yakın oluyor. Ama baktımda gelibolu Çardak hattı bulamadım?

izmir manisa aydın taraftan gidenler konya karaman adana üzerinden gidiyor maraşa gittigim icin biliyorum

ama tabi ankaradan gecip sonra kayseri pınarbaşı sonra göksun sonra maraş daha mantıklı daha kısa

Nevzat Dindar: Dursun Özbek'in aklında olağanüstü seçim var.

Hayır Gölbaşı kayseri üzeri daha yakın oluyor. Ama baktımda gelibolu Çardak hattı bulamadım?

Leo renktaş Gelibolu-Lapseki feribotunu kullandıkdan sonra Biga, Bandırma, Bursa, Eskişehir, Ankara (çevreyolundan devam), Kırıkkale, Kırşehir, Kayseri, Pınarbaşı, Göksun, Kahramanmaraş en iyi/kısa yoldur.

80 tane gol yemişsin 2 yılda hala çalık carole selçuk tolga oynuyor yetmezmiş gibi iyi olan yeri de bozdular.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt