Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.227
- 91.090
- 5.093
Temmuz'da Avrupadan elendik.Şaka gibi,hâlâ inanamıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bayramlarda geçeceksen evet aşırı oluyor hem yol kalabalık hemde arabalı vapur.
normalde olmuyor.
bazen yogun oluyor ama 1 saatide gecmez beklemek aksam üzeri birde sabahları yogun oluyor genelde ama karsıda sanırım3tü iskele oldugu icin vapur sayısıda cok
genelde ortalama 20-25 dkda binmis olunur vapura
Bizimkiler şuan Üsküpdelermis Makedonya da akşama doğru İpsala da olurlar İstanbul trafiğine denk geliyor o nedenle gelibolu dan gecseler daha mı iyi olur diye düşündüm. Birde o alt yol nasıl bandırma bursa eskişehir üzeri gitmeleri gerek sanırım maraş a gitmek için.
Gelibolu-Çardak hattı demi ? Fiyatlar nasıl. Babam pek stress e gelmeyen bir insan, bugün İstanbul köprü 19-20 arası baya kalabalık olur demi geliboludan gecseler çok zaman kaybederlermi.
ben adana ya kadar gidiyorum o yoldan ama konya dan sonra otobana girmiyorum karaman a uğradığım için adana otobanına mı gireceklerse eğer güzel yollar sıkıntı yok
Hayır Gölbaşı kayseri üzeri daha yakın oluyor. Ama baktımda gelibolu Çardak hattı bulamadım?
Hayır Gölbaşı kayseri üzeri daha yakın oluyor. Ama baktımda gelibolu Çardak hattı bulamadım?