Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarihin en rezil sonucunu aldık.Ancak yaprak kımıldamıyor.Ulan sizde hiç mi onur,gurur,şeref,haysiyet yok?İstifa edin Allahın cezaları 3 seneyi heba ettiniz.Gün yüzü görmeyin.Bu taraftarın 3 senedir yüzü gülmüyor.Yüzünüz gülmesin adi şerefsizler...

utancından ölen topçuların haberi yok mu?

ulan caner erkini beleşe biz alaydık keşke bu karol hıyarından daha iyi hiç değilse ve Türk pasaportlu

81f3e199ed531b8caddc3326580ab168.jpg

Galatasaray'ın adı, arması ve rengi hariç, herşeyi değişmeli.

Takımla ilişiği kesilmesi gerekenler:

-Dursun Özbek
-Igor Tudor
-Ultraslan
-Selçuk İnan
-Yasin Öztekin
-Sinan Gümüş
-Lionel Carole
-Cavanda
-Donk
-Garry Rodrigues
-Tarık Çamdal
-Umut Gündoğan
-Endoğan Adili
-Oğuzhan Kayar
-Eray İşcan
-İsmail Çipe
-Volkan Pala
-Ahmet Çalık
-Martin Linnes

Transfer falan umrumda değil.Benim asıl derdim Dursun'dan,Tudor'dan ve başını Selçuk'un çektiği leş ve karaktersiz futbolcuların def olup gitmesi.

Tolga Carole Linnes Sinan gibi ucuz etin yahnilerini kadroda tutup by başkan ve seçtiği teknik adamlar ile devam ettikçe 1 halt olmaz transfer ile diyorum 1 senedir. Her seferinde üzerimizde uygulamalı gösteriyorlar.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu nasıl bi utanmazlıktır,adiliktir? ulan laleler 20 gün sonra lig başlayacak.cezayı kendinize de tudora da futbolculara da kesin artık.

Dursun ve Cengo Tudor kalmalı demiş. Transferler hızlanacakmış 2 tane de ciddi hazırlık maçı oynanacakmış. Bipspor

Saat 18:06 halen daha tık yok. Adamların şeyinde bile değil biz de bir hareket bekliyoruz ya.

O KOLTUK TAPULU MALINIZ DEĞİL, CİMBOMBOM HALKINDIR LİSENİN DEĞİL..... Çare istifa birakin artik yuzsuzler ordusu yeter ulan yeter eskiden sampiyon oldugumuzda kupa aldigimizda normal bir durummus gibi karsiliyodum asiri bi sevinc olusmuyodu artik sampiyonluk lafi gecince cok uzak bi hayalmis gibi geliyor. Ne hale getirdiler koca GALATASARAYI

3 buçuk sene önce asgari ücretle kasiyerlik yapıyormuş şuan Liverpool sol beki.

f4cb5d9dffb3eb241bcfc1b4cdbf9f5c.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt