Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray’ın 2018’deki kongresi için şimdiden başkan adaylığını açıklayan Mustafa Cengiz, yönetimi yerden yere vururken, Sneijder ile ilgili bir de iddiada bulundu.

Galatasaray’da 2018 seçimleri için başkan adaylığını açıklayan Mustafa Cengiz, “Sneijder giderken, Başkan Dursun Özbek'in yüzüne ‘Tudor ile 1 yıl daha çalışacağıma 4.5 milyon Euro'dan vazgeçerim' dedi ve öyle gitti. Böyle bir cesaretleri yok ama eğer bugün istifa kararı alsalar ve biz yönetime gelsek, Sneijder'i geri getiririm. Sniejder gelir, takımda başka kelleler gider. Sneijder ücretini indirmeye de razıydı” diye konuştu.
Galatasaray’ın 2018’deki kongresi için şimdiden başkan adaylığını açıklayan Mustafa Cengiz, yönetimi yerden yere vururken, Sneijder ile ilgili bir de iddiada bulundu.

Galatasaray’da 2018 seçimleri için başkan adaylığını açıklayan Mustafa Cengiz, “Sneijder giderken, Başkan Dursun Özbek'in yüzüne ‘Tudor ile 1 yıl daha çalışacağıma 4.5 milyon Euro'dan vazgeçerim' dedi ve öyle gitti. Böyle bir cesaretleri yok ama eğer bugün istifa kararı alsalar ve biz yönetime gelsek, Sneijder'i geri getiririm. Sniejder gelir, takımda başka kelleler gider. Sneijder ücretini indirmeye de razıydı” diye konuştu.

“BAŞKANA SMS ATTIM AMA…”

Galatasaray'ın sahada ‘kafası kesik tavuk sistemi' ile oynadığını ve Tudor'un kalitesinin Galatasaray'a yetmediğini savunan Cengiz, “Bunun olmaması yönetimin elindeydi. Başkan'a özel SMS attım ve ‘Sneijder'i lütfen gönderme. Bu sene onun senesi olacak' dedim. Okudu ama cevap yazmadı” dedi.

Özbek yönetiminin kaybedeceği bir riske girmeyeceğini ve kongre kararı almayacağını belirten Cengiz, “Baskın seçim aradılar ama yapamadılar. Çünkü biz her an hazırız” ifadesini kullandı.

“BUNDAN DAHA KÖTÜSÜ OLMAZ!”

Cengiz sözlerini şöyle bitirdi: “Takımda büyük cepheleşmeşler var. Tudor bu yükü kaldıracak omuzlara sahip değil. Galatasaray için bundan daha kötüsü olamaz. Daha kötüsü kaybolan kulüpler gibi tarihe gömülmektir. Ama bu kulüp yıkılmaz. Burası Galatasaray.”

Basketbol da ikinci lige düşeriz bu sezon futbolda da ilk 10 a oynarız.

Trabzonspor, Yusuf Yazıcı için Levante'den gelen €12M'luk teklifi reddetti
dda6195ea584f5d2001e9db6e0b67c4e.jpg

Ya 12 milyon TL sandılar yada Boluspor 13 milyon Euro verecek.

yalan yahu adamın değeri 12 milyon euro yani haberiniz olsun demek için yapılmış bir şey

aziz de 3-5 sene önce emenike 25 milyon euro verdiler satmadım mı ne demişti işte aynı mesele

Galatasaray’da planlar değişti!.
Avrupa’ya erken veda eden Galatasaray’da yeni sezon planları tamamen değişti.. Taraftar tepkisinden korkan sarı-kırmızılılar yeniden yurt dışına gidiyor.. Kamp yeri için ise taraftarların ulaşamayacağı bir yer bakılıyor..
Bu arada Tudor’la bir araya gelen yönetim, “Seninleyiz” dedi..

Tarihi rezillik sonrası istifa falan da yok. Hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorlar.

tudor hala 2.kamp da yükleme yapacakmış yaw takım organize olamıyor ne yüklemesi 2 senedir takımda yüklemelerin yanlış ve yapılmadığından şikayed ediyorduk bu sefer yükleme manyağı biri geldi ama bu da diğer işleri yapamıyor topla yapılan idmanlar facia gol atraksiyonu yaratamıyor takım

Harbiden ya tarihimizin belki de en büyük rezilliğini yaşattılar, hiç bir yaptırım falan olmadı ya pes vallahi hiçbişey olmamış gibi devam

Antalyaspor Wilshere in menajeri ile görüşmüşler bütün bütçeyi ayırmışlar wilshere için.

Yemin ediyorum salak bu Tudor.

Galatasaray’da planlar değişti!.
Avrupa’ya erken veda eden Galatasaray’da yeni sezon planları tamamen değişti.. Taraftar tepkisinden korkan sarı-kırmızılılar yeniden yurt dışına gidiyor.. Kamp yeri için ise taraftarların ulaşamayacağı bir yer bakılıyor..
Bu arada Tudor’la bir araya gelen yönetim, “Seninleyiz” dedi..

Argoda bu yer için çok güzel bir laf var.

Ya arkadaş dünkü takım östersund ile 10 maç yapsa 2 tanesini kazanır herhalde o kadar leş bir takım var.Bu takım geçen sene tuzla,erzincan gibi takımlara bile zorlanıyordu.

Millet tudor'a sallıyor da en fazla söylenen rodriguez yerine neden sinan oynadı?..Eren niye geç girdi falan...Rodriguez ve erenle bahsedilen adamlar...

Daha önce de yazdım yine söylüyorum sene başında takımın ihtiyaçları için doğru teşhis koydu tudor.Yıllar sonra sağ bek,sol bek,defans,selçuk'un yerine adam isteyen bir hoca var.Yani takım mühendisliği konusunda iyi bir hoca bence.

Ayrıca geçen sene geldiğinde adam boru gibi bir fiktürde aldı takımı.Geldiğinde 13 maç vardı 2 tanesi derbiydi.Başakşehir,trabzon,antalya deplasmanları da duruyordu.Yani 5 tane çok çok zor maç vardı.Bu 5 maçtan ligin ilk yarısında takım sadece 4 puan çıkarmıştı.Tudor ile 3 puan çıkardı.Emin olun bu leş kadroya lucescu da gelse en fazla 4-5 puan çıkartırdı herhalde.

Yani kadromuz leş ötesi.Dursun'u geçtim artık o en az 1 sene kalacak gibi değişmesi gereken kesinlikle kadro kalitesi.Tudor belki kadro değişse de başarısız olacak ama kesinlikle önce bu kadronun tamamen değişmesi gerek.Adama kendi kurduğu kadroyla şans vermek gerek.

F.terim 96 yılında takımın başına geçtiğinde tsyd kupasında hem fenerbahçe'ye hem beşiktaş'a karşı 3'er golü mağlubiyetler aldı.Üstüne ilk 5 hafta çok bocaladı ve üstüne ali sami yen'de fenerbahçe'den 4-0'lık ağır bir mağlubiyet aldı ama devam edildi ve başarı geldi.

Yine f.terim son gelişinde takım ilk 8 hafta sadece 4 maç kazanmıştı ve 8.haftaya kadar servet-g.zan savunma sabri orta saha oynuyordu.Üstüne eboue gibi adamı açık olarak kullanıyordu ama 13.haftadaki fener galibiyetinden sonra takım oturdu ve uçtu.

Gerets 2005-06 sezonunda geldiğinde tromso faciası yaşadı ama kovulmadı en güzel şampiyonluklardan birini yaşadık.

Ama hepsinde bir kadro kalitesi vardı.Bu kadro leş ötesi leş.Önce kadroyu tamamen değiştirmek gerek.Eğer lucescu gibi ne vereceği bir adam gelmeyecekse ve konuşulan isimler transfer edilecekse tudor kalmalı ve kadroyu tamamen değiştirmeli.Eğer tudor gider ve lucescu gelmezse emin olun hamza tarzı yerli bir hoca gelecek ve bu temizlik yine yapılmayacak.

bu turşu tudoru kovmaz 1 senemizi daha heba edip mayıs 2018 e kadar maximum zararı vermeye çalışacak. o hırvat köylüsü ve yağlı surat linç edin bizi diyorlar resmen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt