- 26 Eylül 2012
- 121.955
- 72.429
- 5.068
Aatif 3.5 antalya deniyor OHA AMA
Antalya baskani fanatik Fenerli. Kesin yine pis isler dönmüstür bu transfer gercekten bu sartlarda gerceklesirse.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fifa nın buna dur demesi lazım bu endüstriyel futbol olayını da aştı futbolun ruhu kaybolur tamamen böyle devam ederse. bahsedilen paralara avrupanın 15-20 takımı dışındakiler komple takım kurabiliyorlar ancakValla Higuain'nin 100M, Morata'nın 85M'nunu görünce, bu adama 190M artık bana absürt gelmiyor. Monaco da haklı, ben olsam ben de kopartabildiğim kadar kopartırım. İkisini topla, yetenek olarak Mbappe etmez. Ama tarih tabii ki böyle çıkış yapıp sonra sönen oyuncularla dolu, elde patlama olasılığı mevcut biri. Sonuçta bu adamın profesyönel olarak oynadığı maç sayısı bile ortada...
sadece sahada değil transfer şikesinde de 1 numara bunlar.2 numara da tinerciler
topuk yaylası yakın ya aziz yaylada şikeyi bağlamıştır fazla yol yapmadanEn büyük transferi 100 bin € olan Boluspor, daha yeni kaleci transfer etmişken, Fenerbahçe'nin 3.kalecisine nasıl, neden 1 milyon € veriyor?
Onur TuğrulOnaylanmış hesap @onurtugrul 10 sn.11 saniye önceDaha fazlaAatif 3.5 antalya deniyor OHA AMA
Şikeciler işte renktaş ve hala göz göre göre şike yapıyorlar hiç kimseden ses yok yine uefaya bir şikayet maili gibi bir şey yapmamız lazımEn büyük transferi 100 bin € olan Boluspor, daha yeni kaleci transfer etmişken, Fenerbahçe'nin 3.kalecisine nasıl, neden 1 milyon € veriyor?
slm Höstdursunds dusmanlari