Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En büyük transferi 100 bin € olan Boluspor, daha yeni kaleci transfer etmişken, Fenerbahçe'nin 3.kalecisine nasıl, neden 1 milyon € veriyor?

Valla Higuain'nin 100M, Morata'nın 85M'nunu görünce, bu adama 190M artık bana absürt gelmiyor. Monaco da haklı, ben olsam ben de kopartabildiğim kadar kopartırım. İkisini topla, yetenek olarak Mbappe etmez. Ama tarih tabii ki böyle çıkış yapıp sonra sönen oyuncularla dolu, elde patlama olasılığı mevcut biri. Sonuçta bu adamın profesyönel olarak oynadığı maç sayısı bile ortada...
fifa nın buna dur demesi lazım bu endüstriyel futbol olayını da aştı futbolun ruhu kaybolur tamamen böyle devam ederse. bahsedilen paralara avrupanın 15-20 takımı dışındakiler komple takım kurabiliyorlar ancak

En büyük transferi 100 bin € olan Boluspor, daha yeni kaleci transfer etmişken, Fenerbahçe'nin 3.kalecisine nasıl, neden 1 milyon € veriyor?
Şikeciler işte renktaş ve hala göz göre göre şike yapıyorlar hiç kimseden ses yok yine uefaya bir şikayet maili gibi bir şey yapmamız lazım

HTC One M9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aatıf konusunda açıklama var. Ali Şafak Öztürk: Aatıf transferi ile ilgili bir girişimimiz yok.

Ins oyledir

Beyler göz göre göre transfer şikesi yapılıyor ya ahahhahaahha. Pisliğinde bogul türk futbolu

Özdursuns'a elendikten sonra, hiçbir şeyin anlamı kalmadı takım adına.

Ben UEFA'ya şikayet etsem dursunu ederim. Veba saçıyor ortalığa diye

DFQmy7PXUAA0I7n.jpg

Nazifoğlu bu işten yırttığını sanmasın o da hesap versin.

Ahmet Çalık 2.5 milyon euro bonservis 900 bin euro maaş.
Serdar Aziz 4.5 milyon euro bonservis 2 milyon euro maaş.
Tolga Ciğerci 3.5 milyon bonservis 2 milyon euro maaş.
Eren 4 milyon bonservis 2 milyon.

Nerdesin Nazifoğlu hani kefildin?

30 milyon euromuzu versene?

Son düzenleme:
aziz yıldırım ertuğrul olayı ile gündemi değiştirerek dursunu kurtarma çalışması yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt