Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
video atmislar twitter hesaplarından
bizde tepki gosteriyoruz maksadinda
ne kadar yeterli bu tepki bilinmez
Ünala yapilanlarin,manciniye yapilanlarin %1 si degil

bende gördüm zaten tepkim ona; o twitleri yönetime tepki olarak yayinlamadilar, taraftara gider yapiyorlar

West Ham ve Galatasaray, Osmanlıspor'un orta saha oyuncusu Badou Ndiaye ile ilgileniyor. (Sky Sports)

Feghouli dogru olabilir canim.
Artik bir zahmet olsun

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Kaveh Solhekol‏ @SkyKaveh

West Ham & Galatasaray in talks to sign Senegalese midfielder Badou N’Diaye from Turkish club Osmanlispor. Valued at £10m

kaynak bu adam galiba, degeri "10 milyon" diyo ama bonservis ile alakali birsey degil

Kaveh Solhekol‏ @SkyKaveh

West Ham & Galatasaray in talks to sign Senegalese midfielder Badou N’Diaye from Turkish club Osmanlispor. Valued at £10m

kaynak bu adam galiba, degeri "10 milyon" diyo ama bonservis ile alakali birsey degil
Şikeci Bülent'in bugün bir açıklamasını okumuştum N'diaye için 10 milyon Euro bonservis istiyormuş başkanları. Aksi halde izin vermeyecekmiş transfere.

Yönetim, Igor Tudor ile devam etme kararı aldı. (A Spor)

aspor daki dingiller bolusuporun 1m euro ya fenerli kaleciyi almasını konuşamadılar bile
girmeyelim çıkamayız, vardır bildikleri falan deyip konuyu kapattılar
bizim böyle bir durumumuz olsa 2 saat konuşurdu şerefsizler

Taraftar selçuk ile yasini sahibindene koymuş selçuğu alana yasin bedava bence 2 el alım satıma koymaları lazımdı çürük mal nede olsa

Fernando, N'diaye çok tatlı olur ama yurt içindeki kulüplerden oyuncu almak ne derece doğru olur bilmiyorum. Söz konusu Galatasaray ise hepsi öpmeye kalkıyor bizi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt