Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.231
- 12.974
- 2.658
bitkisel yasamda adam ölmüş yav. Bitmiş. Bi cacik olmaz artik
carolu izleyince söyle 100 metre kosan atlet veya kosucuya benziyor iste.
gram futbolcu tipi yok zaten ona göre oynuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bitkisel yasamda adam ölmüş yav. Bitmiş. Bi cacik olmaz artik
adama bakinca hayattan soguyorum yasama sevincimi yok ediyor dursundan daha betercarolu izleyince söyle 100 metre kosan atlet veya kosucuya benziyor iste.
gram futbolcu tipi yok zaten ona göre oynuyor.
video atmislar twitter hesaplarından
bizde tepki gosteriyoruz maksadinda
ne kadar yeterli bu tepki bilinmez
Ünala yapilanlarin,manciniye yapilanlarin %1 si degil
aynı grubun tv ve gazetesi
yani aslında fotomaç tv diyebiliriz.
Hangi pztesi?aspor son dk. feghouli pazartesi sözleşme imzalayacakmış bizle![]()
West Ham ve Galatasaray, Osmanlıspor'un orta saha oyuncusu Badou Ndiaye ile ilgileniyor. (Sky Sports)
800 tane isim ortaya atıp, tutan 3-5 tanesiyle de transferi önceden bildik diye reklam yapıyorlarBen bu kadar patlayıpta halen daha itibar gösterilen bir kanal görmedim yav. Adamlar 10 haber veriyor 9'u yalan 1'i şüpheli.
Sonunda be. Elazığ sınırlarından transfer yapmaya başladık. Bize böyle haberlerle gelin. Fernando'ymuş, Feghouli'ymiş...West Ham ve Galatasaray, Osmanlıspor'un orta saha oyuncusu Badou Ndiaye ile ilgileniyor. (Sky Sports)
Şikeci Bülent'in bugün bir açıklamasını okumuştum N'diaye için 10 milyon Euro bonservis istiyormuş başkanları. Aksi halde izin vermeyecekmiş transfere.Kaveh Solhekol @SkyKaveh
West Ham & Galatasaray in talks to sign Senegalese midfielder Badou N’Diaye from Turkish club Osmanlispor. Valued at £10m
kaynak bu adam galiba, degeri "10 milyon" diyo ama bonservis ile alakali birsey degil
Kaveh Solhekol @SkyKaveh
West Ham & Galatasaray in talks to sign Senegalese midfielder Badou N’Diaye from Turkish club Osmanlispor. Valued at £10m
kaynak bu adam galiba, degeri "10 milyon" diyo ama bonservis ile alakali birsey degil