Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakın abartmıyorum konuşulduğu gibi 1_2 transfer daha yapıp transfer bitecekse üstüne de hamza gelecekse bu takım net ilk 10'a giremez hatta kume düşer.valla bu şekilde olursa hayatımda ilk defa takip falan etmeyeceğim bu takımı yeter arkadaş artik akıl sağlığımizi kaybedeceğiz.

feg gelip volkan yedek olarak gelecekse olur.
akli burda olmayan sinan ve beyinsiz yasinden iyidir.

yok ya vasat iste taraftarin sisirmesi.
bilmiyorum bro ama hatirliyorum yani iyi oynadigi zamanları. defansif anlamda fener macindan sonra tamamen bitti ofansif anlamda fazla yetisi yoktu zaten, noldu bilmiyorum adama. Zombi gibi oldu. Arastirmak lazim. Tıp için yeni birseyler cikabilir suan carolede hastalik vs :D

ovvv ultraslan yine yönetime tepki gösterecegine onlari elestiren taraftara göstermis

Galatasaray taraftari degil, ultraslan taraftari onlar

bilmiyorum bro ama hatirliyorum yani iyi oynadigi zamanları. defansif anlamda fener macindan sonra tamamen bitti ofansif anlamda fazla yetisi yoktu zaten, noldu bilmiyorum adama. Zombi gibi oldu. Arastirmak lazim. Tıp için yeni birseyler cikabilir suan carolede hastalik vs :D

sorun ne biliyormusun, adamda gram futbolculuk yok.
atlet sporuna gecsin basarili olur.

DFLx-yoWAAAS6S-

Takımın yüzde 70 idi.

Sneijder de yüzde 20

Geri kalan bu ofkya elenen beceriksizler.

ovvv ultraslan yine yönetime tepki gösterecegine onlari elestiren taraftara göstermis

Galatasaray taraftari degil, ultraslan taraftari onlar
video atmislar twitter hesaplarından
bizde tepki gosteriyoruz maksadinda
ne kadar yeterli bu tepki bilinmez
Ünala yapilanlarin,manciniye yapilanlarin %1 si degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt