Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.278
- 25.635
- 2.598
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
13-City,nasriyi satmayı düşünüyor. İlk fiyat sorduğumuzda bayağı uçmuşlardı. Fiyatı düşürmüler. 2.inci bir çıkarma yapılabilir.
8-Sol bek'de dün gece maçtan sonra gelişme yaşandı. Sao paulo tavares için yaptığımız ilk teklifi reddeti. İkinci teklif yapılacak.
7-Feghouli'de imza parasını hallettik, disiplin maddesi koydurmaya çalışıyoruz. En kısa zamanda sonuçlanacaktır.
Duyum yok atiyorum öyle taniyan bilen varsa eğer
Bildiğim kadarıyla salı günleri oluyoryönetim toplantısı falan var mı? yoksa dursun otelinde 4 bacağını gerip yatıyor mu?
Hagi gelmez mi?
UEFA'dan elendik diye anlaşılmak üzere olan futbolcuların karar değiştirdiğini sanmıyorum. Terim'in üçüncü döneminde de Avrupa'da değildik ama Melo, Ujfa, Muslera, Elmander gibi kalburüstü adamlar geldi. Bu birazda proje ve ikna işi. CL olsa bir nebze anlarım ama UEFA için böyle bir bahaneyi kabul etmem.
Ahahaha bu takımı dün Wesley'in kurtaracağını sanmak nasıl bir akıl tutulmasıdır la? Duyan da görende 2 senedir efsane oynuyoruz, şampiyon filan oluyoruz sanıyorlar. Hani Wesley yok muydu 2 senedir? Dininiz imanınız Wesley olmuş yuh diyorum başka da bir şey demiyorum.
Açıp açıp şu konuyu ortalığı karıştırmayın. Ondan sonra da biz Wesley düşmanı oluyoruz.