Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
13-City,nasriyi satmayı düşünüyor. İlk fiyat sorduğumuzda bayağı uçmuşlardı. Fiyatı düşürmüler. 2.inci bir çıkarma yapılabilir.

8-Sol bek'de dün gece maçtan sonra gelişme yaşandı. Sao paulo tavares için yaptığımız ilk teklifi reddeti. İkinci teklif yapılacak.

7-Feghouli'de imza parasını hallettik, disiplin maddesi koydurmaya çalışıyoruz. En kısa zamanda sonuçlanacaktır.

Twitter

Duyum yok atiyorum öyle taniyan bilen varsa eğer

Salliyor

Ya ölüyü diriyi sevdik de Feghouli disiplin maddesi kaldı, takımın kaptanını disipline edebiliyor musunuz da elin oğlundan bekliyorsunuz?

Nöbete resmi medya muhabirleri dışında kolpa duyumcuların verdiği duyumların yayınlanması yasaklanmalı.

UEFA'dan elendik diye anlaşılmak üzere olan futbolcuların karar değiştirdiğini sanmıyorum. Terim'in üçüncü döneminde de Avrupa'da değildik ama Melo, Ujfa, Muslera, Elmander gibi kalburüstü adamlar geldi. Bu birazda proje ve ikna işi. CL olsa bir nebze anlarım ama UEFA için böyle bir bahaneyi kabul etmem.

is paraya bakar para!

proje dünkü mactan sonra projemi kaldi :D
saka bi yana, gelecek oyuncular ile ikna edersin buda projenin bi parcasi tabiki.

Son düzenleme:
harbiden 2011de avrupada olmadıgımız halde eboue ve melo gibileri geldi.ujfalusi,elmander de net iyi transferlerdi.

Ctk.jpg
xess xavaya bak:D

Bu Di Marzio'nun verdigi Imbula-Torino haberi sonrasi Imbula transferi bizim icin de cok zor

En iyisi Fernando ile yanina genc bir b2b oyuncu almak

En son böyle hissettiğimde Canaydın başkandı ve hiç gitmeyecek gibi gelmişti..
Bu günler de geçecek dostlar 9-10 ay daha sabredeceğiz..

Bu gün TRT de Serkan Saydam kritik gün yarın yapılacak yönetim kurulu toplantısı demişti.herkesin gibi benim de şevkim kırıldı,bizim önceliğimiz her zaman Avrupa olmuştur... Tudor hoca Türk oyunculara güvenip onları sevdiği istedigi yerlerde oynattim(Yasin,Sinan) dedi hata yaptı ama elinde de başka alternatif de yok maalesef... Ancak bu isimler diğer Türk oyuncular ile takımı sabote ettiler. Özellikle Sinan ve Yasin hakemle ve rakiple uğraşıp oyunu soğutma görevini yerine getirdi... Benim korkum yarın yönetim basının gazına gelip hocayı gönderip takımdaki revizyonunun önüne geçmesi.Hele ki bir daha Hamzaoğlu gibi adamlar bir daha bu kulübün üstünden geçerse 5-10 yıl daha kaybolur gider...Ben şahsen flash bir kadro dışı ve satılma kararı bekliyorum Türk oyuncular hakkında...

Ahahaha bu takımı dün Wesley'in kurtaracağını sanmak nasıl bir akıl tutulmasıdır la? Duyan da görende 2 senedir efsane oynuyoruz, şampiyon filan oluyoruz sanıyorlar. Hani Wesley yok muydu 2 senedir? Dininiz imanınız Wesley olmuş yuh diyorum başka da bir şey demiyorum.

Açıp açıp şu konuyu ortalığı karıştırmayın. Ondan sonra da biz Wesley düşmanı oluyoruz.

Köy takımına rezil olduk la, dahası varmı. Oturma organınızlamı maç izliyorsunuz kardeşim...

Tolga ciğerci alındığında sanki her sene sonu tek taraflı fesih hakkı var kulübün diye hatırlıyorum
zira o adamdan bi halt olmaz, boşuna para vermeyelim böyle bir imkan varsa.

Ne Hamzasi kardesim ya, bir hocayla da seneyi tamamlayalim artik
Zaten olan olmus, birak adam istedigi kadroyu kursun, bi gorelim, yaptigi revizyonun %90'inda herkes mutabik
Gondersen ne olacak, yeni gelen bu benim takim degil diyecek, yanlis transfer diyecek, hersey yine cope gidecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt