- 16 Haziran 2010
- 203.787
- 155.761
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazdiklarin mantikli tamam eyvallah ama daha sezon baslamadan bir sezonu daha cöpe atmis oluruz
Bir taraftan hak veriyorum diger taraftan hoca degisikligi yeni heyecan olur diyorum
Ha sunu da belirtmek lazim,dursun oldugu sürece sampiyonluk hayal ama yazdigim gibi en azindan yeni bir hoca gelsin biraz heyecan olsun.
Heyecanı filan kalmadı artık. Avrupa'da olmamak Galatasaray için en büyük zulümdür, iflastır.
Bana kalsa komple kongre yapısını filan değiştiririm de işte kısa vadede beklentim iyi bir başkan + Avcı ile yeniden yapılanma. Bu sebeple Hamza gibi şampiyonluk getirip şansa ve Muslera'ya bağlı olarak sonradan enkaz bırakmasın Tudor.
1-Öncelikle T.D konusu ile giriş yapalım. Tudor %85 yeni sezonda olmayacak. En güçlü 1 yabancı 1 yerli aday var.
-Lucescu
-Hamzaoğlu
1-Öncelikle T.D konusu ile giriş yapalım. Tudor %85 yeni sezonda olmayacak. En güçlü 1 yabancı 1 yerli aday var.
-Lucescu
-Hamzaoğlu
Bülent'e, lucescu sonrası devam edersin sözü verilmiş olabilir.Salladığı Bülent'in yardımcı antrenör olacağını yazmasından belli.
Hamza gelsin de taraftar bi anaları bellesin yönetimin1-Öncelikle T.D konusu ile giriş yapalım. Tudor %85 yeni sezonda olmayacak. En güçlü 1 yabancı 1 yerli aday var.
-Lucescu
-Hamzaoğlu