Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
UEFA'dan elendik diye anlaşılmak üzere olan futbolcuların karar değiştirdiğini sanmıyorum. Terim'in üçüncü döneminde de Avrupa'da değildik ama Melo, Ujfa, Muslera, Elmander gibi kalburüstü adamlar geldi. Bu birazda proje ve ikna işi. CL olsa bir nebze anlarım ama UEFA için böyle bir bahaneyi kabul etmem.

Yazdiklarin mantikli tamam eyvallah ama daha sezon baslamadan bir sezonu daha cöpe atmis oluruz

Bir taraftan hak veriyorum diger taraftan hoca degisikligi yeni heyecan olur diyorum

Ha sunu da belirtmek lazim,dursun oldugu sürece sampiyonluk hayal ama yazdigim gibi en azindan yeni bir hoca gelsin biraz heyecan olsun.

Heyecanı filan kalmadı artık. Avrupa'da olmamak Galatasaray için en büyük zulümdür, iflastır.

Bana kalsa komple kongre yapısını filan değiştiririm de işte kısa vadede beklentim iyi bir başkan + Avcı ile yeniden yapılanma. Bu sebeple Hamza gibi şampiyonluk getirip şansa ve Muslera'ya bağlı olarak sonradan enkaz bırakmasın Tudor.

Sol bek, sağ açık, 2 orta saha, 1 yedek kaleci, bir tane genç hızlı forvet şart bu takıma. Sinan da defolsun gitsin. İlk 11e en az 4 adam lazım.

Heyecanı filan kalmadı artık. Avrupa'da olmamak Galatasaray için en büyük zulümdür, iflastır.

Bana kalsa komple kongre yapısını filan değiştiririm de işte kısa vadede beklentim iyi bir başkan + Avcı ile yeniden yapılanma. Bu sebeple Hamza gibi şampiyonluk getirip şansa ve Muslera'ya bağlı olarak sonradan enkaz bırakmasın Tudor.

Heyecan derken Heves anlaminda

Ilk UEFA macindan sonra bende Heves kalmadi,yeni bir Td ile belki biraz heyecan gelir yoksa dedigim gibi dursun oldugu sürece bizden birsey olmaz

şöyle de bakmak lazim ya zaten bu adamlarin takimlarida kupada falan değiller olsa bile oynamayacak bir çoğu ..
Türkiye'ye gelme amacida para zaten ver parayi al babayi bu kadar basit
Gelirler almaktan baska careleri yok
Ne değişir? Bilemem

G.Saray Başkan adayı Mustafa Cengiz: "Sneijder, Dursun Özbek'in yüzüne 'Tudor ile 1 yıl daha çalışacağıma 4.5M €'dan vazgeçerim' dedi."
Mustafa Cengiz : Böyle bir cesaretleri yok ama bugün istifa kararı alsalar ve biz yönetime gelsek, Sneijder'i geri getiririm.

trt spor : sinan gümüş fiorentinaya yakın

vay be ilicicin yerine sinan gümüş he vizyona bak :D

1-Öncelikle T.D konusu ile giriş yapalım. Tudor %85 yeni sezonda olmayacak. En güçlü 1 yabancı 1 yerli aday var.
-Lucescu
-Hamzaoğlu
Twitter

dthdrhrhdh.webp

Ne Hamzası kardeşim

Ya kimse Uefa için filan bize gelmez emin olun sadece fazla para veriyoruz diye tercih ediliyoruz sonucu da böyle oluyor maalesef. Burada tek inisiyatif yönetimde olur bu adamlar lig için fazla veya bu kadar para harcamayalım ki bunu demek için geç kaldılar zaten Belhanda'ya tek başına 8 milyon veriyorsan bu demektir ki ben tüm eksik bölgelerime oyuncu alacağım hem de iyi ki zaten bu adamların derdi paraları sıfırlamak.

Olası Transfer List:
Mert
Strinic
Fernando/Vainqueur
Feghouli
Campbell

olursa Denayer

yönetim toplantısı falan var mı? yoksa dursun otelinde 4 bacağını gerip yatıyor mu?

13-City,nasriyi satmayı düşünüyor. İlk fiyat sorduğumuzda bayağı uçmuşlardı. Fiyatı düşürmüler. 2.inci bir çıkarma yapılabilir.

8-Sol bek'de dün gece maçtan sonra gelişme yaşandı. Sao paulo tavares için yaptığımız ilk teklifi reddeti. İkinci teklif yapılacak.

7-Feghouli'de imza parasını hallettik, disiplin maddesi koydurmaya çalışıyoruz. En kısa zamanda sonuçlanacaktır.

Twitter

Duyum yok atiyorum öyle taniyan bilen varsa eğer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt