Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O şartlarda olmaz zaten. Transfer falan da hikaye benim için artık. Yönetim gitmediği sürece işler yoluna girmeyecek.

Bu saatten sonra kimi ikna edip getirecekler acaba. Takıma çöp dolduracaklarına kimseyi almasınlar bu sene zaten çöp oldu. Seneye yeni yönetim yeni hocayla sıfırdan başlamak en iyisi. Allah belanı versin dursun.

Kimi öneriyorsun aysaldash

Şu konyanin aldigi forvet olabilirdi terimdash. Hatta yazildi da bize sanirim. O cocuk teknik bi forvet. Biz en lazim olmayan forvet tipini aldık. Gomis statik forvet bnc.

Imza parasini pesin vereceksek eger bu sene puan primleri haric 5 milyon avrodan fazla yillik verecez gomise. Hic geregi yokken hemde. Yazik.

Son düzenleme:
Adamlar 18 Milyon satin alma zorunlulugu ve sonraki satistan 20% pay istiyorlar ise, bence öyle direk 10-12 milyona birakmazlar.

torino cikip opsyion degil dogrudan veriyorum 12 milyonu dese kabul etmezlermi ?
bence havada kaparlar.

torino cikip opsyion degil dogrudan veriyorum 12 milyonu dese kabul etmezlermi ?
bence havada kaparlar.

Satin alma zorunlulugu ile kiralamak, zaten FFP dolayisi ile moda olmaya baslayan bir yöntem. Gözümde direk satistan pek bir farki yok.

Di Marzio´nun haberi dogru ise tabi. Ama 18 Milyon ve sonraki satisindan pay, cok büyük istekler.

fernando bile hikaye olsa simdiye kadar gelirdi.
tipik zaman kazanma oyalama.
feg de öyle olacak gibi.

Akillari sira cakallik yapiyolar. En kotusune hazir olun ki buyuk bi yikim olmasin. Bunlardan Galatasaray iyiligine hic bise beklemeyin. Dun sinirden uyuyamadim. Olan taraftara oluyo bu duzenbazlarin umrunda bile degil.

Satin alma zorunlulugu ile kiralamak, zaten FFP dolayisi ile moda olmaya baslayan bir yöntem. Gözümde direk satistan pek bir farki yok.

Di Marzio´nun haberi dogru ise tabi. Ama 18 Milyon ve sonraki satisindan pay, cok büyük istekler.

18 milyon abarti tamam onlar 20 üstü vermis olablirler ama adamin degeri düstü iste.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt