- 31 Aralık 2015
- 14.691
- 9.602
- 1.588
Bu arada imbula da bizi dusunmuyomus. Ligue 1 'e donmek istiyomus. Onceligi nice'mis. Guya Bizim basina gore imbula ile anlasmistik 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Timur Kunt @timurkunt 2 sa.2 saat önceDaha fazla
Lucescu, Bülent Korkmaz, Emre Aşık, şuanda kesinleşen teknik heyet bu hayırlı olsun...
Bu kim bilen var mı
İtalyan basınında yer alan iddiaya göre, Imbula için 18 milyon Euro bonservis ve sonraki satıştan da pay isteyen Stoke City'nin istekleri, Torino tarafından kabul etmedi. İtalyan ekibinin masadan kalkmasıyla Galatasaray, Imbula transferinde bir adım daha öne geçti.
Fransa, İtalya, İngiltere, Almanya, İspanya ve Rusya'dan Carole'e talipler var. Marsilya ve Lyon bir adım önde. (Foot Mercato) https://twitter.com/Aslanews/status/888314785061900289/photo/1
Buffon Tatilin tadini cikariyor
![]()
Fransa, İtalya, İngiltere, Almanya, İspanya ve Rusya'dan Carole'e talipler var. Marsilya ve Lyon bir adım önde. (Foot Mercato) https://twitter.com/Aslanews/status/888314785061900289/photo/1
bizimkiler u21/u20/u19/u18/u17 turnuvalarina scout gönderdiler, bir tane bile oyuncu begenmediler mi yahu
Nazifoglu Galatasaray tarihinin en kötü yoneticisi bence. Bu kadar aptalca transferler yapılamaz yaNazifoğlu bu işten yırttığını sanmasın o da hesap versin.
Ahmet Çalık 2.5 milyon euro bonservis 900 bin euro maaş.
Serdar Aziz 4.5 milyon euro bonservis 2 milyon euro maaş.
Tolga Ciğerci 3.5 milyon bonservis 2 milyon euro maaş.
Eren 4 milyon bonservis 2 milyon.
Nerdesin Nazifoğlu hani kefildin?
30 milyon euromuzu versene?
Salladığı Bülent'in yardımcı antrenör olacağını yazmasından belli.Timur Kunt @timurkunt 2 sa.2 saat önceDaha fazla
Lucescu, Bülent Korkmaz, Emre Aşık, şuanda kesinleşen teknik heyet bu hayırlı olsun...
Bu kim bilen var mı
bende oyle düşünüyorum carole isimli neydugu belirsiz nesneyi kim isterBuda yalan Foot Mercatoda bir tane haber damlası yok Carole ile ilgili Aslanewste sıkmaya başladı demek