Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.092
- 24.759
- 3.198
hmm feguli nin menajeriynen biraraya geliyormuş fransada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abartmayin arkadas aynisi Sneijder a yapılırken alkislayanlar ya da yerenler simdi.ayni seyi Tudor a yapmasin ozel hayat denen birsey var. Kiliseye mi kapansin
Google translate bozuk sanırım.
Acaba soyle bir sey olabilir mi:
1) PSG Neymar ve Alexis icin toplam 300M Euro'ya yakin bir bonservis odeyecek, bu yuzden kaynak olusturmasi gerekecek
2) Bu kaynak Lucas Moura ve Hatem Ben Arfa'nin yollanmasiyla olusturulacak
3) Cenk Ergun, OFK rezaletinden sonra 2 flas transferin Dursun'u kurtarabilecegini soyledi
4) Dursun talimat verdi; otel projelerine ortak olan, Lig TV'yi satin alan ve Super Lig'e ciddi yatirim yapan Katarlilar ayni zamanda PSG'nin de sahibi
5) C. Ergun Moura+Ben Arfa paketi icin Paris'te
Acaba soyle bir sey olabilir mi:
1) PSG Neymar ve Alexis icin toplam 300M Euro'ya yakin bir bonservis odeyecek, bu yuzden kaynak olusturmasi gerekecek
3) Cenk Ergun, OFK rezaletinden sonra 2 flas transferin Dursun'u kurtarabilecegini soyledi
4) Dursun talimat verdi; otel projelerine ortak olan, Lig TV'yi satin alan ve Super Lig'e ciddi yatirim yapan Katarlilar ayni zamanda PSG'nin de sahibi
Asıl profesyonelizm bu.
O satılır dediğin iki adamın parası kaynağın yüzde 1 ini çıkarmazAcaba soyle bir sey olabilir mi: