Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selman Öztürk çok fena sallıyor da onun yalanlarına ihtiyacımız yok Dursun ve Tudor istifa demek için

TUDORLA OL MAAAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Önce o gidecek sonra klübün içine sıçan para yiyici çanak yalayıcılar gidecek!!!!!!

Basin Tudor'a bu kadar bel alti vuruyorsa bizim israr etmemiz lazim
Adamin yaptigi revizyonun %90'inda herkes mutabik
En azindan su kadroyu bir temizlemis olur

Nasıl ki Sneijder itibarsızlaştırılırken sahip çıktıysak Tudor'un da alakasız yerden kahpece vurulmasına izin vermememiz lazım.

İş işten geçmeden gönderilmesi lazım

Bu iş Tudor filan değil artık geleceğimiz demek

Bir ton para daha harcayıp bu sene lig hüsranla sonuçlanınca klüp batar arkadaşlar

Lütfen aklınızı başınıza alın

Tudor hoca filan değil revizyon filan yapmıyor

Son sözlerim bunlar; bir kaç gün içinde gönderirsek sezon için umudumuz olabilir yoksa bu iş bitti GALATASARAYIMIZI BATIRACAKLAR!!!!!
HERKES AKLINI BAŞINA ALIP DÜŞÜNSÜN..

Acaba soyle bir sey olabilir mi:

1) PSG Neymar ve Alexis icin toplam 300M Euro'ya yakin bir bonservis odeyecek, bu yuzden kaynak olusturmasi gerekecek
2) Bu kaynak Lucas Moura ve Hatem Ben Arfa'nin yollanmasiyla olusturulacak
3) Cenk Ergun, OFK rezaletinden sonra 2 flas transferin Dursun'u kurtarabilecegini soyledi
4) Dursun talimat verdi; otel projelerine ortak olan, Lig TV'yi satin alan ve Super Lig'e ciddi yatirim yapan Katarlilar ayni zamanda PSG'nin de sahibi
5) C. Ergun Moura+Ben Arfa paketi icin Paris'te

şunu anlamıyorum bizim camiada manipüle olmak için fenerlilere bjklilere ihtiyaç yok... Sabah gazetesi Twitter şöyle bir yalan haber basıp şu eski fotoyu koyuyor Galatasaray'da kaosu körüklemek için biz de destek oluyoruz akıl alır gibi değil....bizde taraftardan yönetime futbolcusuna yenilik lazım

fernando ve lemina ortada feguli ve belhanda kanatlarda
gomis ve çalım atan adam geçen interden palacio tarzı adam da forvette..
muhteşem bir 4-4-2 olurdu
sonra getir fatih hocayı takımın başına vur kırbacı vur kırbacı..
nasılsa zenginiz bu sene parayı bulmuşuz her mevkide en iyisini almalıyız..
muslera
asamoah-maicon-serdar-mariano
belhanda-fernando-lemina-feghouli
gomis-palacio
teknik direktör fatih terim
şu kadroyu 40-50 milyon euroya kurarsın çok rahat..
baştan sona yenileme ve camiayı havaya sokmak için şart bu aslında..
zaten gidenlerden kazanılan 15-20 milyon euro var..
adamlar şişko 30 yaşında higuene 100 milyon euro verip almaya çalışırken bizim 50 milyon euro harcayıp kadroyu baştan yenilememiz büyük risk falan değil..
elzem bir değişimdir..
haydi dursun devam transfer şova sonra güle güle tudor hoşgeldin terim..
sonrası kırbaç kırbaç..

1) PSG Neymar ve Alexis icin toplam 300M Euro'ya yakin bir bonservis odeyecek, bu yuzden kaynak olusturmasi gerekecek
3) Cenk Ergun, OFK rezaletinden sonra 2 flas transferin Dursun'u kurtarabilecegini soyledi
4) Dursun talimat verdi; otel projelerine ortak olan, Lig TV'yi satin alan ve Super Lig'e ciddi yatirim yapan Katarlilar ayni zamanda PSG'nin de sahibi

lucas a 100m euro mu verecez hocam ne edecez.

Haha

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek ve Sportif Direktör Cenk Ergün Fransa'ya hareket etti. Havalimanında beIN SPORTS kameraları tarafınden tespit edilen ikiliden Cenk Ergün mikrofonlarımıza konuştu.

Öğleden sonra Paris'te Sofiane Feghouli'nin menajeri ile görüşecek yönetim West Ham ile 4.5 milyon Euro'ya el sıkışmıştı. Özbek ve Ergün buradan İngiltere'ye geçerek Imbula için Stoke City, Fernando içinse Manchester City ile bir görüşme gerçekleştirecek.

O satılır dediğin iki adamın parası kaynağın yüzde 1 ini çıkarmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt