Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Mariano - Maicon - Serdar - Transfer
Fernando - Imbula/Badou
Feghouli - Belhanda - Transfer
Gomis​

Top team yolda ama adamda ne heves biraktilar ne de heyecan hic birsey birakmadilar

Denayer de dusundugumuz oyunculardan biri demis Cenk Ergun ama sol stoper oynar mi, bir de hizli mi, sizce maiconun yaninda nasil olur?

Lucescu'yu getiremeyeceklerini herkes biliyor bu yuzden tudor giderse hamza'yi getirir bu adamlar.o zaman selcuk,a.calik,yasin gibi adamlar kral olur yine temizlik falan yapilmaz.Tudor'un üzerine oynamaları bu yüzden.

Bu kadrolarla Kayseri'yi Akhisati yenmeye çalışır Avrupa da da Beşiktaş'ın rakibini tutariz.

Eheheheh xd

Riekerink BEY olsaydi OFK'yi elerdik diyenler?

Muslera
Linnes- Maicon - Ahmet - Carole
Selcuk - Tolga
Yasin - Sinan - Garry
Gomis

Bu kadroyla mi eleyecek? Ister Mourinho gelsin ister Guardiola yine eleniriz yine eleniriz, bu takimdan hic bir bok olmaz, bekler cop, ahmet buyuk takim stoperi degil, orta saha ptt ligi seviyesinde, hucum hatti gomis haric yetersiz​

Beyler tamam avrupadan elendik ama feghuli fernardo gelirse imbula bize ilaç olur bu takim üst düzey takim olue heves kalfi mi kalmadı ama transferler iyi bence

Serdar yerine denayer , sol kanada yasin daha gerçekçi bence. Denayeri de istiyoruz alırız bence

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sinan buyuk ihtimal gidici, bir kanat daha alirlar oda sol kanat icin olur bence, yasin ilk 11 oynamaz, oynamamali.

Denayer gelirse transferin son gunlerinde gelir, city bizi en son secenek olarak goruyor.

Heves vs boş işler. Futbol motivasyon işidir lige birine 3 birine 4 atarak başlayalım rakiplerden biri takılsın 2 haftada bile öyle yapıcaz böyle kesicez atıp tutmaları başlar şu an ki motivasyon kaybını ben çok tutarlı görmüyorum mesele Tudor'un başarılı olabilmesi, ışık vermese bile.

Heves vs boş işler. Futbol motivasyon işidir lige birine 3 birine 4 atarak başlayalım rakiplerden biri takılsın 2 haftada bile öyle yapıcaz böyle kesicez atıp tutmaları başlar şu an ki motivasyon kaybını ben çok tutarlı görmüyorum mesele Tudor'un başarılı olabilmesi, ışık vermese bile.
Ligde üst üste galibiyet al herkes unutur uefayi

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt