Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Heves vs boş işler. Futbol motivasyon işidir lige birine 3 birine 4 atarak başlayalım rakiplerden biri takılsın 2 haftada bile öyle yapıcaz böyle kesicez atıp tutmaları başlar şu an ki motivasyon kaybını ben çok tutarlı görmüyorum mesele Tudor'un başarılı olabilmesi, ışık vermese bile.
TD kariyerinde 40% kazanma orani olan bi adamin bu kulubu sampiyon yapmasi imkansiza yakindir imho

Heves vs boş işler. Futbol motivasyon işidir lige birine 3 birine 4 atarak başlayalım rakiplerden biri takılsın 2 haftada bile öyle yapıcaz böyle kesicez atıp tutmaları başlar şu an ki motivasyon kaybını ben çok tutarlı görmüyorum mesele Tudor'un başarılı olabilmesi, ışık vermese bile.

Katılıyorum. Ayrıca ben Tudor'un başarılı olup olmadığı akdar arkasında ne bırakacağının da önemli olduğunu düşünüyorum. İyi bir kadro yapılanması ve fiziken güçlü bir takım bırakır, çöplerden de kurtarırsa en azından belirli bir misyonu tamamlamış olur. Bu yönetim sonrası gelecek yönetim ve hocanın da en azından yapacağı işler azalır ve sadece boşluklar doldurulur. Hamza Hamzaoğlu'nun geçirdiği o yaz döneminin enkazı çökmüş durumda Tudor'un üzerine kabul etmek lazım. O yaz ve sonrasında yapılmayan herşey bu yazda yapılmaya çalışılıyor. Sneijder mevzusu çıkmasa idi bu kadar baskı altına da girmezdi Tudor. Orada büyük hata yaptı.

La gazette della sport a göre strinici artık Galatasaray in oyuncusu.hafta içi resmen açıklanacak demişler.ilk açıklama sol bek için olacak heralde.bu arada milan-bayern maçı var CNN Türk de.milan da iyi kadro kurmuş hani.kadroda tutulmayacak oyuncuları takip edip fırsat transfer yapabiliriz.

-----------Muslera-----------
Mariano Maicon Denayer XXX
----Fernando Imbula/N'Diaye-
Feghouli---Belhanda----XXX
------------Gomis-----------

Fernando
Feghouli
Imbula/N'Diaye
Denayer

Paketinden sonra mutlaka

Sol bek ve sol acik sorununu hal etmeliyiz, aslinda sol bek üstteki paketin icinde olmali mesela denayer transferinden daha elzem, öncelik siralamasi yapsam söyle yapardim:

1. Orta Saha
2. Orta Saha
3. Sol bek
4. Sag Acik
5. Stoper
6. Sol Acik

Al al bitmiyor anasini satayim. Yazarken yoruldum. Biz iyi küme düsmemisiz gecen sezon.

-----------Muslera-----------
Mariano Maicon Denayer XXX
----Fernando Imbula/N'Diaye-
Feghouli---Belhanda----XXX
------------Gomis-----------

Fernando
Feghouli
Imbula/N'Diaye
Denayer

Paketinden sonra mutlaka

Sol bek ve sol acik sorununu hal etmeliyiz, aslinda sol bek üstteki paketin icinde olmali mesela denayer transferinden daha elzem, öncelik siralamasi yapsam söyle yapardim:

1. Orta Saha
2. Orta Saha
3. Sol bek
4. Sag Acik
5. Stoper
6. Sol Acik

Al al bitmiyor anasini satayim. Yazarken yoruldum. Biz iyi küme düsmemisiz gecen sezon.
Ben sol açık alacaklarını düşünmüyorum. Ha eğer yasin giderse belki

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kadroyu kursun tudor sonra kovulsun yerine okan hoca gelsin lucede çok istiyorsa sportif direktör olur.

Bu sene bizim için en büyük hedef lig.2 senedir ligde duman olmus durumdayız.Bu sene her açıdan kritik .konusulan isimler gelir ve şampiyon olursak sonraki yıllar için büyük bir ivme yakalarız.ustune beşiktaş şampiyon olamazsa görünürde iyi gibi yansıtılan ama bence bıçak sırtı giden şenol gunes_beşiktaş ilişkisi biter, şenol güneş gider ve çözülme başlar.Fb zaten iyice dağılır.

tehlikenin farkında mısınız?

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: alt1"]Hakan Delikanli[/TD]
[TD="class: alt1"]05.07.2017[/TD]
[TD="class: alt2, bgcolor: #F9F9F9"]21 Gün[/TD]
[TD="class: alt1"]26.07.2017, 22:00[/TD]
[TD="class: alt2, bgcolor: #F9F9F9"]4 Gün, 9 Saat[/TD]
[TD="class: alt1"]Taraftara hakaret[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

snejderin ayrılık surecınde forumda değildi. gelince biton azar yıyeceğiz şimdi yav :(

tehlikenin farkında mısınız?

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: alt1"]Hakan Delikanli[/TD]
[TD="class: alt1"]05.07.2017[/TD]
[TD="class: alt2, bgcolor: #F9F9F9"]21 Gün[/TD]
[TD="class: alt1"]26.07.2017, 22:00[/TD]
[TD="class: alt2, bgcolor: #F9F9F9"]4 Gün, 9 Saat[/TD]
[TD="class: alt1"]Taraftara hakaret[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

2.bir küfür dalgası daha gelebilir mi aceba

Denayer'i severim ama solda oynarmı? Muallak.Hazır Liverpool'da Sakho'yu gözden çıkarmışken yoklanmalı. Sakho,Fernando/İmbula,N'diaye,Feghouli,Striniç,sol açık.

Ayrıca Sinan,Benfica'ya gidecekse uygun bir miktarla Zivkoviç veya Carillo alınabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt