Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
be bikere donk ve ereni anlamiyorum bunlara scout transferi denmez ki.
kac yasinda adam ve bilinen oyuncu, bunu scoutmu önermesi lazim.
scout ekipi dedigin genc kesfedilmemis oyuncular icin kurulu.r
işte onları alan yönetim scout başka oyuncular önerirken yönetim bunları aldı :D

yine yanlış kadro planlamasına doğru gidiyoruz takımda rotasyona girecek kalitede en azından 3-4 tane iyi yerli olması lazım

Bence Denayer'e gerek yok bu arada, fit bir Serdar rahat ilk 11'de oynar

Bu takima acil sol bek, 2 orta saha ve 2 kanat lazim

aklı basında bir hocanın sezon bittiginde ilk istemesi gerekn transfer ortasaha olurdu bizde ,bu bile nekadar sacma yönetildigimize örnek

Serdar'ın bu sezon kendisine çok iyi bakması gerekiyor..Hem kendisi hem takım için bu sezon çok önemli..

Cuma'ya akdar lisans işi hallolmalı bence. İkinci turda bu adamlar lazım.

Sikinti görmüyorum. Ikinci turdaki rakipler Inter Baku ve ismini Yazamadigim bir takim Östersunds kadar sorunlu degil. Ben Sahsen Östersunds ile eslesdigimiz gün Orda galibiyet alamiyacagimizi biliyordum.

Şu an hala takımda Tarık, Carole, Koray, Donk, Emrah Başsan, Cavanda, De Jong ve Hakan Balta gibi isimler duruyor. Nereden baksan 7-8 milyon civarı yıllıkları var bunların. Hiç bir halta da yaramazlar bu saatten sonra.

Muslera,Cenk, Eray, Mariano, Ahmet, Serdar, Maicon, Linnes, Tolga, Selçuk, Yasin, Garry, Sinan, Belhanda, Gomis, Eren

16 adam var kadroda. Cenk ve Sinan da gidenler arasına katılırsa kalıyor 14.

Yunus, Atalay, Recep ve Ozan Kabak'ın 4'ü birden takımda yer bulsa eder 18. Hala en az 7-8 oyuncu kadar bir açık var. Bu 7-8 oyuncudan da 3'ü yerli olmak zorunda. Felaket bir kadro sıkıntısı var AL ön elemeleri için.

Maalesef Avrupa maceramızı Perşembe günü kapatırız. Bu takımın Östersunds FK'yi eleyebileceğini düşünmüyorum. Büyük bir Süpriz olur benim için açıkçası zira takımın seviyesini gördük.

Arnautovic stoke'de takim arkadaslarina veda etmis, west ham'a gidiyor

Artik Feghouli isi bitsin bir zahmet... sıktı her gun ayni haberleri okumak... yillik 3.2m teklif etmisiz daha ne uzatiyor

10 yabancı + Serdar..Eray, Ahmet,Koray,Tolga, Selçuk,Yasin,Sinan, Eren...

Denayer sevdalıları bir adım öne
Bu adamdan stoper olmaz çevre kontrolü hava hakimiyeti sıfır
Tekniği süpürücü özelliği çok iyi çokta güçlü
Avrupa şampiyonasında büyük hayal kırıklığı yaşattı

Ya adamin eksiklikleri var ok. Ama biliyoruz ki Serdar 4.5 yil boyunca yatarak bize tam 14 milyon euroya mal olacak!! Maicon berbat bir goruntu verdi. Yaninda da Ahmet ayni sekilde. Serdar 1 yildir sakat ve tipki Hamit gibi yata yata para kazanan oyuncu boslugunu dolduracak.

Eh takimin 2 merkez orta sahaya ihtiyaci var. 2 kanata ihtiyaci var. Hal boyle olunca kiralik takviye Denayer olabilir. Keske sol ayakli cok saglam bi stoper alinsa ama birakalim seneye gelecek yeni yonetim alsin onu da artik.

Fernando
İmbula
Feghouli

bunlar gelince 14 yabancı oluyor bunu da hatırlatayım

Maalesef Avrupa maceramızı Perşembe günü kapatırız. Bu takımın Östersunds FK'yi eleyebileceğini düşünmüyorum. Büyük bir Süpriz olur benim için açıkçası zira takımın seviyesini gördük.

1557714_940x531.jpg

Gianelli Imbula, Galatasaray'a gelmek için Teknik Direktör ve Yönetime rest çekti.
(Ali Naci Küçük-BipSpor)

Ali Naci Küçük: Imbula, Hughes ile görüşüp "Beni zaten oynatmıyorsunuz, geçen sezon 12 maçta oynayabildim gitmek istiyorum" dedi.

Imbulaaaaaaaaaaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt