Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli çok iyi bir 4-4-2 kanadı aslında. Gol ve asist sayısı bu anlamda 4-2-3-1 için az kalabilir. Belhanda da o kadar golcü değil. Sol tarafa golcü bir kanat forvet düşünmek gerek. Garry o işi yapamaz. Yasin ise soru işareti olmaya devam eder.

Feghouli aynı Belhanda Gomis gibi oldu..Neredeyse her gün onları da transfer ediyorduk..Sonunda geldiler..Feghouli'de aynı bence..Geldi kabul ediyorum artık onu

Tek oyuncuyla değrrlendirmemek lazim. Diğer mesajda yazdığım oyuncular uygun maliyetle bize seviye atlattiriŕlardı. Ileride büyük paralara satabilirdik birde ve istersekte uzun yıllar kullanırdık. Scout ekibini hiç dinlemediler ki 2.5 milyonu scout ekibinin onerdigi W.Cyprien yerine Donk'a verdiler o Cyprien şimdi çok değerlendi.Scout ekibinin onerdigi beles dembele yerine gidip Eren kazmasına 4 m € verdiler. Transferleri scout ekibi yapmıyor, yönetimlerin bu ekipleri dogru kullanması da onemli bizim yönetim ise bu konuda rezil scout transferleri yerine komisyon transferleri yapmayı tercih ettiler geçen sene. Adam gibi bir yönetim olsa scout ekibi bize fayda sağlardı bence.
be bikere donk ve ereni anlamiyorum bunlara scout transferi denmez ki.
kac yasinda adam ve bilinen oyuncu, bunu scoutmu önermesi lazim.
scout ekipi dedigin genc kesfedilmemis oyuncular icin kurulu.r

Bir teknik adamın yeni sezon planında Yasin ve Selçuk gibi taraftarın haklı olarak nefret ettiği 2 geniş topçu varsa kusura bakmasın ama o teknik adamın ağzını ediyim.

"Sabaha kadar havalimanında bekledim ama haberler iyi değildi, Galatasaray'a dönemedim fakat asıl plan, G.Saray'a dönmekti"-Jason Denayer

DFCsrHhWAAAwbO9.jpg

Feghouli çok iyi bir 4-4-2 kanadı aslında. Gol ve asist sayısı bu anlamda 4-2-3-1 için az kalabilir. Belhanda da o kadar golcü değil. Sol tarafa golcü bir kanat forvet düşünmek gerek. Garry o işi yapamaz. Yasin ise soru işareti olmaya devam eder.

yasin disiplinsizliklerine devam etmezse anca iyi bir yedek olur cünkü skora katkısı var deyyusun

fakat feghouli gercekten önemli oyuncu ve tam bize lazım tipte adam bencede mariano gibi bir adamın önünde yasin olmaz

feghouli lens gibi filan kontra oyuncusu degil valencia dönemlerinden bilen bilir sürekli 2.forvet gibi gol bölgesinde alexis sanches vari

Maçtan önce pek bir hareketlilik olmaz galiba. Elenirsek de transferleri ağırdan alırız diye tahmin ediyorum. Hoca konusu masaya yatırılır o Saaten sonra

Denayer iyidir gelsin Maicon elde patlayacakmış gibi duruo en azından Denayer'in ne olduğunu biliyoruz

Denayer geldi baktı ki galatasaray dibe vurmuş leş kadro leş hoca her maç 3-5 kişi vardı stadyumda niye gelmek istesinki.
Bizi orta köy takımı olarak hatırlıyordur, yani öyle bi sezona denk geldi malesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt