Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denayer dos olarak oynatıldi EPL'de. Sağ bektede maclari iyiydi bizde. Gelsin rotasyon için gayet iyi bir isim. Burayida seviyor zaten. Rotasyon önemli.

Denayerden stoper olmaz adam markaj yapmayı bilmiyor.

Denayer dos olarak oynatıldi EPL'de. Sağ bektede maclari iyiydi bizde. Gelsin rotasyon için gayet iyi bir isim. Burayida seviyor zaten. Rotasyon önemli.
Dos olabilir aslında kesiciligi ıyi omuz omuza güçlü
Tekniği üst düzey
Dezavantajı hava topuna ıyi çıkamıyor

Denayer'i kiralık alma şansımız yok. City, Lyon'a kiralamadı adamı. Denayer açıklamıştı, La Liga'ya gitmemi istiyorlar diye. Ancak satın alabiliriz. Onun için de 5-6 vermemiz gerek Değer mi, bence hayır

Maicon' un bir maçlık performans(!)ını o denli ürkütücü buldum ki onun zaaflarını kapatabilecek bir partner tasavur edemiyorum zihnimde. Öyle hemen kesin yargıya varan biri değilimdir, belirteyim. Dilerim bir daha bu kadar olumsuz görüntü vermez de bu endişelerimi unutturur...

Sinan Gumus'un teklifleri artiyor, genc oyuncu icin benfica disinda da teklifler geliyor (beIN Sports)

Denayer gelsin abi.elimizde hızlı stoper yok,fayda sağlar.hem oynamasa bile renk katar takima.Bob Marley-Edgar Davids tarzı saçlarıyla salınır durur.

Krychowiak Türkiye'ye Zaten gelmez istediğin parayı ver.Ama hayal kurmak iyidir şöyle ki;

4-2-3-1 oynayacaksan krychowiakı dos olarak kullanman lazım. O da bize fazla lüks.

Sevilla'nın maçlarını takip ederdim. Kendisi orta saha çizgisini maç boyunca fazla geçmez. Stoperlerin arasına çok iyi girer defansif oyunda. Topa hamleleri iyidir. Uzun pasları fena sayılmaz. Sahadaki diğer futbolcuları iyi yönlendirir kaptanlık vasıfları üst düzeyde.

Psgye transfer olduğundan bu yana hiç izlemedim sanırım sağlam bi sakatlık geçirmiş. Tek orta saha alacaksak sadece defansif sorunumuz hallolur. Orta sahadan üretkenlik alamayız.

Gelmesini kim istemeyen başka sporlara yönelsin zaten :)

Denayer'i kiralık alma şansımız yok. City, Lyon'a kiralamadı adamı. Denayer açıklamıştı, La Liga'ya gitmemi istiyorlar diye. Ancak satın alabiliriz. Onun için de 5-6 vermemiz gerek Değer mi, bence hayır
Daha sonra açıklamalar yaptı, devamli oynamak istiyorum Girona'ya gitmek istemiyorum vs diye. belki Fernando transferinden dolayi kolaylık sağlarlar kiralarlar.

denayeri amerikaya götürmedi değil mi man city

zinchenkoyu götürmüş :(

Man City'nin satış listesine koyduğu oyuncular;

Hart
Mangala
Denayer
Fabian Delph
Nasri
Fernando
Roberts
Wilfred Bony
İheanacho

Opsiyonla falan aliriz belki denayeri

Sinan için 3 4 veren varsa sat gitsin..Bu kadar ruhsuz isteksiz bir oyuncu görmedim..Galatasaray'da olduğunu idrak edemedi daha Yasin'le beraber..

Denayer gelsin belki Carole da düzelir

jason-denayer-galatasaray-da-kalmak-isterim-8136200_7693_m.jpg

CqnzyePXEAE-cQg.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt