Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dos olabilir aslında kesiciligi ıyi omuz omuza güçlüDenayer dos olarak oynatıldi EPL'de. Sağ bektede maclari iyiydi bizde. Gelsin rotasyon için gayet iyi bir isim. Burayida seviyor zaten. Rotasyon önemli.
Hızını ve tekniğini beğeniyorum benDos olabilir aslında kesiciligi ıyi omuz omuza güçlü
Tekniği üst düzey
Dezavantajı hava topuna ıyi çıkamıyor
bunu niye istiyolar anlamadimSinan Gumus'un teklifleri artiyor, genc oyuncu icin benfica disinda da teklifler geliyor (beIN Sports)
Daha sonra açıklamalar yaptı, devamli oynamak istiyorum Girona'ya gitmek istemiyorum vs diye. belki Fernando transferinden dolayi kolaylık sağlarlar kiralarlar.Denayer'i kiralık alma şansımız yok. City, Lyon'a kiralamadı adamı. Denayer açıklamıştı, La Liga'ya gitmemi istiyorlar diye. Ancak satın alabiliriz. Onun için de 5-6 vermemiz gerek Değer mi, bence hayır
Yusuf ekstra bir şey söylenirse yaz sana zahmetSinan Gumus'un teklifleri artiyor, genc oyuncu icin benfica disinda da teklifler geliyor (beIN Sports)