Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feghuli h.o
tudor bence başarılı olacak.istediği futbolcular iyi.hırs var hırs.o hırsı fatih hocanınkine benziyo biraz.selcuk,yasin,sinan ve carole gibiler adamı sattı resmen 2 maçta da.kadro çok kötü.bişey diyemiyorum bazı zaman.
son kez guvenmeyi seçtim çaresiz.
aynen. Kac gundur ufak pürüzler var otel de bitmistir o isnevzat haberinden mi ?
Fegholi h.o. Nevzat bukadar net yazdıysa doğrudur herhalde.
Bonucci olmadan bi cacik yapamazlar
Durum onu gösteriyor. Çok büyük yerleşim hataları ve defanstan top çıkaramama sorunları var. Bonucci gibi adamı 40a sattılarBonucci olmadan bi cacik yapamazlar
Milan sampiyonDurum onu gösteriyor. Çok büyük yerleşim hataları ve defanstan top çıkaramama sorunları var. Bonucci gibi adamı 40a sattılar
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İzledim maçı full defans yaptılar ama hücuma çıkınca direk iş bitirdiler. Milan tam randımanlı futbolunu tahminen 2 ay sonra falan anca verir. Kadroya baktım çok değişmiş be. Ayrıca Orta alandaki zenci çocuğu beğendim.Milan sampiyon
Bayerni dagittilar bugün
Kessie iyidir.İzledim maçı full defans yaptılar ama hücuma çıkınca direk iş bitirdiler. Milan tam randımanlı futbolunu tahminen 2 ay sonra falan anca verir. Kadroya baktım çok değişmiş be. Ayrıca Orta alandaki zenci çocuğu beğendim.
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi