Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Fernando da cepte olur bence. İmbula olursa büyük supriz olur.hadi h.o. ozaman feg.
simdi fernando ve imbula transferlerine odaklanalim![]()
İmbula olmazsa kim olacak merak ediyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fernando da cepte olur bence. İmbula olursa büyük supriz olur.hadi h.o. ozaman feg.
simdi fernando ve imbula transferlerine odaklanalim![]()
gabigolü yalanladılar..lima da yalan oldu galiba.tosici alıyoalrmış.Fener Lucas Lima YI aldı söylentileri var. Belhanda mı Lima mı deseler Lima derim
Ama tabi daha Avrupa görmedi, gelince yorum yapmak daha doğru olur
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
avrupaya gelince napabilecegi onemli yaFener Lucas Lima YI aldı söylentileri var. Belhanda mı Lima mı deseler Lima derim
Bu levent ümit Erol çok emin konuşmuşgabigolü yalanladılar..lima da yalan oldu galiba.tosici alıyoalrmış.
Adriana Lima derim.Fener Lucas Lima YI aldı söylentileri var. Belhanda mı Lima mı deseler Lima derim
zor iste oraya oyuncu almak en zor transfer.Fernando da cepte olur bence. İmbula olursa büyük supriz olur.
İmbula olmazsa kim olacak merak ediyorum.
Belhanda iyi topçu zaten. Tam tr ligi topçusu, kolay kolay yıkılmaz. Lima YI tekniğinden, dikine gidişinden beğeniyorum ama orası temposuzluğun kralı brezilya ligi. Burada ne yapacağı önemli. Alex gibi ileri düzey futbol zekası yok. Bizim Giovanni Dos Santos gibi çıkma olasılığı da varavrupaya gelince napabilecegi onemli ya
Belhanda topla bulustugu anlarda fena değildi gecen gun ben begendim, sakatlik durumuda varmis sanırım ilerde daha da iyi olur
Belhanda'nin beklentilerin uzerine çıkacağıni düşünüyorum
Bu ara Metin Haranın baskısı altında, defansı pek iyi değil sanırımH.o. iyi transfer
Lima ofans da her yerde oynar
![]()
GSC App VIP Edition 1.0 ™
Patlama olasılığı yüksek burada Lima'nin benceBelhanda iyi topçu zaten. Tam tr ligi topçusu, kolay kolay yıkılmaz. Lima YI tekniğinden, dikine gidişinden beğeniyorum ama orası temposuzluğun kralı brezilya ligi. Burada ne yapacağı önemli. Alex gibi ileri düzey futbol zekası yok. Bizim Giovanni Dos Santos gibi çıkma olasılığı da var
Fizik ve kondisyon yükleme sonrası onu da hallederizBu ara Metin Haranın baskısı altında, defansı pek iyi değil sanırım
Tudor la bi çalışsın o zamanFizik ve kondisyon yükleme sonrası onu da hallederiz
GSC App VIP Edition 1.0 ™
Türkiş joga kungfu karışımı bir şey