Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trapp herşeyin içine etti ya. +5 verirse hakem, +7 oynayın direkt.
Kaleci almasi lazım psgnin

Yok sampiyonluk yarisinda oluruz ama sampiyon olamayiz diyorum ben. Sampiyonluk birlik beraberligi yok takimda. taraftar takimdan cok kopuk. imkansiz bence sampiyonluk

Bu kadar umutsuz olma renktaş,Beşiktaş bu sene pek güçlenemedi,Fenerde Aykut var zaten baskın olacaklarını sanmam tutunurlar belki yarışa ama işleri zor,Başakşehir vasat takımla yaptığı işi bu sene daha iyi takımla yapamazsa şaşırmamak lazım.Yine Bjk biraz daha ağır basıyor şu anlık ama bizim şu tranferler ve takımdaki mentalite önemli olacak,takıma yakışmayacak tavırda olan çok adam var sıkıntı burada.

Olum biz hazırlık maçı yapmayacak mıyız bundan sonra? Yoksa bizim mallar bu kadar yeter biz hazırız deyip lig maçını mı bekleyecekler

Olum biz hazırlık maçı yapmayacak mıyız bundan sonra? Yoksa bizim mallar bu kadar yeter biz hazırız deyip lig maçını mı bekleyecekler
Öyle gerizekalı teknik kadro ve yönetime sahibiz ki eminim 2-0lık maçtan sonra olası elenme ihtimaline karşı kamp yeri ve hazırlık maçı programı yapmayı kimse akıl etmemiştir.
Muhtemelen şu anda götüm götüm bunun planını yapıyorlardır.Şu saatten sonra nasıl hazırlık yapacaklar merak içindeyim.

#dursunözbekistifa
#yönetimistifa

Yeni kamp programi olacakmis dedi ya dun Cenk Ergun. Artik kac tane hazirlik maci yaparlar bilemem.

Uefadan eleneceklerini dusunmediler heralde. Bu tur 2 mac oteki tur 2 mac yani 4 mac yapilacakti elenmeseydik ama butun planlar degisti simdi.
Bakalim hangi takimlarla mac yapacagiz.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Kimse bizim gibi rezil ve terbiyesiz futbolculara sahip bir takımla hazırlık müsabakası yapmak istemez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt