Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
L'equipe gazetesinin haberine göre Rennes ve Feghouli arasındaki ilk görüşme geçtiğimiz hafta gerçekleşti. Fransız kulübünün yetkilileri Feghouli'nin yakın çevresiyle yaptığı toplantıda transfer şartlarını konuştu.

İngiliz ekibinin oyuncuyu bonservisiyle elinden çıkarmak istememesi halinde 27 yaşındaki futbolcuyu kiralamak için hazır plan Rennes'in bu transferdeki en büyük avantajı ise teknik direktör Christian Gourcuff. Cezayir Milli Takımı'nı çalıştırdığı dönemde Feghouli ile arasında güçlü bir bağ kuran Fransız teknik adam, Rennes'in yeni sezon kadrosunu Cezayirli futbolcu etrafında kurmayı planlıyor.
(Beinsports)

Benim alamadığım aynı haberde Gs ile yarisamayacagi da yazıyordu. Bunlar o bölümü eklemiyor

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İYİ GÜNLER

5f33d9a8a99a0abd1b560d734e639452.jpg

Luce Tudor hakkinda agir konusmus...kinci, ukala ve bilgisiz bir teknik adam demis kendisi duz fizikle oynayacak oyuncu istiyormus...kreatif oyun 0.

Adamı 1 aydır alamazsan rennes de araya girer şu araya girer bu araya girer başka takım 2 günde adamı kadrosuna katarsa hiç şaşırmam

20 gün sonra lig başlıyor
2 orta saha
1 sol bek
1 sağ,1 sol kanat
1 stoper
daha ortada yok.

Feghuli ispanyada çok iyiydi sonra izlemedim pek. Bu adam hala çok iyiyse ispanya yada ingiltereden neden hiç talibi yok da rennese kadar düşmüş piyasası bu durum ilginç geldi bana.

Feghouli için West Ham ile 4.5 milyon euroya anlaşan Galatasaray, dün de futbolcu ile her konuda el sıkıştı.4 yıllık sözleşme imzalayacak olan Feghouli, Galatasaray’dan her sene için 3.1 milyon euro garanti para alacak. (Milliyet)

Galatasaray, Villarreal'li sol bek Jaume Costa'ya bu hafta sözleşme imzalatacak. Bonservis bedeli 5 milyon euro. (Marca)

DFZ_93MWsAAfEyQ.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt