İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.630
- 1.123
Hala mı gelmedi ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen tutma kardeş, biz dursuna rağmen takımı tutmaya devam ederizulan hala burada naif sekilde transfer bekliyorsunuz![]()
bu elemanlar gelse ne olur gelmese ne olur
kaza bela 1-2 mac galibiyet alsak arka arkaya dursunu efsane baskan da ilan edersiniz
Sen tutma kardeş, biz dursuna rağmen takımı tutmaya devam ederiz
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yav he heyav sirf transfer icin surada bekliyorsunuz iste yemeyin beni
bunun takim tutmak ile ne alakasi var
transferler olsun gerisi umrunuzda degil
takim rezil olmus, avrupadan elenmis bunlar önemli degil yeter ki transferlerimiz olsun
Takımın güçlenmesi için transfer bekliyoruz gayet doğal bir davranış değil mi?yav sirf transfer icin surada bekliyorsunuz iste yemeyin beni
takim rezil olmus, avrupadan elenmis bunlar önemli degil yeter ki transferlerimiz olsun
o nasıl bonservis öyleGalatasaray, Fernando'yu 8M £ karşılığında transfer etti. 3+1 yıllık sözleşme imzalanan Fernando, haftada 80.000 £ kazanacak. (Daily Mirror) https://twitter.com/Armaninizinde/status/889056278106054656/photo/1
Oha
iyi o zaman anlat bakalım madem takımın güçlenmesini istemek taraftarlık değil, belki kadro kaliteli olunca Tudora dursuna rağmen kendini taşır ümidi var, sana göre ne yapmak gerekiyor doğru yol hangisi?yav sirf transfer icin surada bekliyorsunuz iste yemeyin beni
Takımın güçlenmesi için transfer bekliyoruz gayet doğal bir davranış değil mi?
İyi sallamışlarGalatasaray, Fernando'yu 8M £ karşılığında transfer etti. 3+1 yıllık sözleşme imzalanan Fernando, haftada 80.000 £ kazanacak. (Daily Mirror) https://twitter.com/Armaninizinde/status/889056278106054656/photo/1
Oha